0 oy
957 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Merhaba kızlar normal doğum için bekliyorum ama son birkaç gün artık çileye dönmeye başladı. Yemekten sonra midem bulanıyor ve inanılmaz bir mide yanması oluyor. Yemek yemekten korkar oldum. Sürekli göğüs ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Bebek hareketleri yok denecek kadar azaldı. Perşembe günü randevum var ama her seferinde nts normal çıkıyor ve geri gönderiyorlar. Biran önce doğum olsa da bu durumdan kurtulsam diyorum artık.
Gebelik haftası 37+4

4 Cevap

0 oy
(176 puan)
Bende 38. Haftadayim seninle aynı durumu yaşıyorum bazen ayakta durmakta bile güçlük çekiyorum bu benim ikinci sezeryanim olacak Allah'ın izniyle Perşembe günü doğumum var sağlıcakla gelsinler 
-Reklam-
0 oy
(158 puan)
Canım ay valla aynı hafta aynı günlerdeyiz ve mu dediklerin bendede varr. Ya bebek kanala girse nefes alıp vermem rahatlar diyorlar oda yok aynı aorunlar bendede var bugün randevum vardı gittim nst ye de normal gönderdiler eve nezmn olcak nezmn baslaycak bu doğum bilemiyorum hayırlısı olsun insallahhh hakkımızda ama benim bebek çok harektli massallahh 
(17 puan)
Ben hareketleri konusunda da sorun yaşıyorum arada tatlı yiyip kontrol ediyorum. Ama bı şey yemek işkenceye dönüşüyor hamileliğin başında bile bu kadar midem bulanmiyordu Allah hepimizin yardımcısı olsun..
(158 puan)
Canım. Mide bulantisina pirilam hap iyi gelir ben mide yanmasına pronat şurup kullanıyorum anında kesiyor. Sende dene
0 oy
(14 puan)
35+4 den selamlar   şuan için Bende öyleyim.  Midem bulanıyor ve inanılmaz baskı var. Bebeğin bazı hareketleri canımı çok yakıyor inanılmaz ağrı yapıyor.  Doğum sancısı desem değil çünkü 3.gebeligim gayet tecrübeliyim.  Bilmiyorum nasıl 40. Haftayı görmez. 2 haftayaca dogururum gibi bi his var içimde ama hayırlısı.  Rabbım sağlıklacakla kucağımıza almayı nasip etsin hanımlar.  Bir avazda doğum yapalım 
0 oy
(601 puan)
Bende aynı hafta aynı gündeyim. Bugün kontrolüm var, aynı şikayetleri dile getiricem. Bi arkadaş alternatif tıpta doğumu kolaylaştıran şeyler önerdi. Yapabilir miyim diye danışıcam. Okey derse sizinle de paylaşırım :) 
(601 puan)
Çok abartmadan 1 kupa içebilirsin dedi.
Ahududu yaprağı çayı
Çuha yağı kapsülü var vajinaya koyuluyor 38 hafta dolduktan sonra ona da izin verdi. Sabah akşam 5 er tane hurma yiyip squat yapmaya başlayacağım. Birde ilişki önerdi doktorum.
(17 puan)
Ne yaptınız doğum oldu mu merak ettim
(601 puan)
Hayır olmadı daha ama çok fazla ağrım var, ilk gebeliğim sancı nasıl, nerden geliyor onu da bilmiyorum öyle bekliyoruz bakalım. Sizin oldu mu doğum ?
(17 puan)
Hayır ben de bekliyorum Perşembe hunu doktora gittim 3200 gram ve 51 cm olmuş. Ama nts de yine sancı vs çıkmadı. İşin kötü tarafi benim ağrılarım gece oluyor dolayisiyla sabah nts de bebek oldukça hareketsiz ve sancı da görünmüyor. Çatı muayenesi vs de yapılmadı devlete güvenip özelde bir haftahane ile anlasmamakla kötü mü yaptım diye düşünmeden edemiyorum.
(601 puan)
Benimde en son salı günü girdim, hiç sancım çıkmadı. Ağrılarım daha dün akşam başladı. Hayırlı vakitte gelsinler de çok bekletmesinler ama :')

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
–1 oy
0 cevap 149 göst.
30 Ekim 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Pery (45 puan) sordu

648,896 soru

3,419,234 cevap

4,250,371 yorum

183,414 üye

...