0 oy
152 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,036 puan)

Kızlar hayırlısıyla az kaldı doğuma her hastaneye gidişim de nst de sancım çıkıyor ama ben hissetmiyorum açıkcası açıklık da bakıyorlar açıklığım yok daha kanala girmemiş doktor bol yürüyüş yap dedi sırt ağrısı yaşıyorum ardından gene evde de hissediyorum topladığını sancı hissetmiyorum sizler neler hissettiniz? Nasıl başladı doğumunu? Birde ben normal de tereddüt etmezdim kafama takmazdım ama bu sıralar çok tereddüt eder oldum bir an da sanki normal doğum için gücüm gitmiş gibi hissediyorum başarabilecek miyim bilmiyorum önceden böyle hissetmiyordum ilk gebeliğim :(

Gebe okuluna da gitmedim doğum nasıl olur bir bilgim yok ebeler yönlendiriyor mu mesela? :(

1 cevap

0 oy
(327 puan)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.Öncelikle sonlara geldiğin için kendini güçsüz hissetmen normal hatta korkabilirsin de ama inanki korkulacak bir şey değil yada yapamayacağımız . Tabiki herkesin acı esiği farklı. Doğum başladığı an farklı oluyor ve hissediyorsun. Sancılar giderek sıklaşır yoğun bir acı belinde kalçada kasıklarda olur . Hastaneye gittiğinde açılma varsa ona göre seni yönlendirirler doğum yapacağın son an araya hiç dakika bile girmeden sancılar şiddetleniyor. Bebeğini kucağına alır almaz herşey geçiyor ☺️ Umarım çok hafif çok güzel bir doğum yaparsın. 
(1,036 puan)
Yaa çok teşekkür ederim :)
Gerçekten önceden misal arkadaşım da gebe ben onu sakinleştirirdim şimdi ben telaşe etmeye başladım bugün oturdum ağladım korkuyorum diye başarabilecek miyim diye önceden böyle değildi başarırım diyordum ama korksam da hep Rabbim yardım eder diyorum kanala hala girmezse diye düşünüyorum birde etrafta doğum hikayelerini anlatanlar felan insan bir hoş oluyor :( eşim destek çıkıyor Allah(C.c) razı olsun ama çok farklı bir durummuş bu hisler gerçekten
(327 puan)
Telaş etme. Allaha güvenmek o kadar güzel ki şüphesiz sana anneliği layık gördüyse her anında yardımcı olur Rabbim. İçini çok rahat tut inşallah doğumunda bir anlık olarak hafif geçer. İnsan yapısı insanın düşünceleri ve duyguları üzere yönlenebiliyor . Bu anları hep iyi ve güzel yönünden bakıp mutlu ol .seni korkutan tedirgin eden şeyleri düşünme.
(1,036 puan)
Yaa gerçekten çok saol içim rahatladı etrafıma  ne kadar kafama takmıyormuş gibi gözüksem de gerçekten nasıl olcak ne olcak diye hep düşünüyorum ama doğruyu söylüyorsun Allah(C.c) razı olsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
2 Mart 2023 Hamile Kalamama kategorisinde uzumcu-123 (200 puan) sordu
0 oy
1 cevap 359 göst.
30 Aralık 2018 Doğum kategorisinde Zeynep Yıldız (35 puan) sordu

655,291 soru

3,443,857 cevap

4,278,119 yorum

185,155 üye

...