0 oy
123 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (276 puan)
Kizlar benim bir endişem.var. 

Yarın 19. Haftaya gireceğim. 7 yaşında bir oğlum var. Karnım çıktı ama ben oğluma henüz kardeşi olacagini soylemedim. Hatta henüz aileler de bilmiyor. Komşularım ve iş arkadaslarim biliyor sadece. 

2 yıl önce 16 haftalık bir kaybim oldu. 16. Haftada cinsiyetini öğrenir oğluma öyle soylerim diyordum. Muayenede bebeğin suyunun tamamen bittiğini söyledi doktor. 1 hafta gitmedigimiz perinatolog kalmadı böbrekleri çalışmıyormus bebeğin. 1 haftanın sonunda gebeliği sonlandırdık. İyi ki oğluma söylemedim dedim. Bu durumu aciklayamazdim 5 yasindaki çocuğa. Şimdi içimde hep kötü  bir şey olacak kaygısı var her muayeneye endişeyle gidiyorum. 

2 hafta sonra ayrıntılı usg'ye gitcem. Öncesinde oğluma kardeşinin olacagini söyleyip onu da götürmek istiyorum ama bir yandan da olumsuz bir durum olursa ve çocuk bunu duyarsa çok etkilenir endişesi var. Benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

2 Cevap

0 oy
(334 puan)
Bence söyleme git iyi olduğunu öğren kesinleşince şöyle cnm yinede sen bilirsin 
(276 puan)
Şu an her şey yolunda çok şükür. Ama içimde hep bir kuşku var. En iyisi söylememek sanırım dediğiniz gibi.
-Reklam-
0 oy
(219 puan)
Öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım canım. Bence söyleme ne yazık ki kötü Bi tecrübe yaşamışsın :( bence Bi süre daha bekle. Ben şuan hamileyim 7 aylık şükür Bi sıkıntım olmamasına rağmen 6 aylıktı diğer çocuklarıma söylediğimde.  Eşimin ve kendi ailem komşularım dahil o zaman öğrendi Bence sende biraz daha bekle derim. 
(276 puan)
Çok tuhaf bir şey ama açıkçası kimseye söylemek gelmiyor içimden. Komşular karnımı gördüğünden anlıyor. Aileler biraz uzakta İstanbul'un diğer ucu. Görüşmeyi erteliyorum. Haberleri yok. Ayrıntılida sağlıklı olduğunu öğreneyim ondan sonra söylerim diyorum. Ayrintiliya oğlumu da götürmek istiyordum ama galiba erteleyecegim. Çocuğu bırakacak kimsem yok sıkıntı orda.
(219 puan)
Bnmde içimden hiç gelmedi inanın ki ve bide gerçekten belki tuhaf gelebilirki nazara inanan biriyim. 2 çocuğumu herkese söyledikten sonra sıkıntılı Bi hamilelik geçirdim. O yüzden bunu ailem dahil herkese geç söyledim. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
(276 puan)
Ben de aynı şekilde nazara inanırım. 5 haftalıkken iş teklifi geldi kabul ettim hamile olduğumu da biliyorlardı. Herşey güzel gidiyor derken bir anda tepetaklak oldu. Bir de herkes duymuştu kaç kişi aradı neler neler duydum teselli diye. O yüzden şu an tek dileğim var sessiz sakin gidip doğurmak, bebeği sağlıkla kucağıma almak. Gerisi hiç önemli değil.

Allah size de hayırlı doğumlar nasip etsin. Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 266 göst.
0 oy
4 cevap 239 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.

648,940 soru

3,419,398 cevap

4,250,591 yorum

183,428 üye

...