0 oy
311 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (15 puan)
kapalı
Arkadaslar merhaba..plesenta pelvia denildi yani bebegin esinin Rahim agzina yakin olmasi..ozel hastaneye gidiyorum ve daha gecen hafta Bana bu sezeryanin cok riskli oldugunu,cok kan kaybedecegimi ve rahmin alinma ihtimalinin oldugunu soyledi..4 5 unite Kan bulmak gerekiyor oncesinde dedi.bu arada 30+5 deyim ve durumun bu kadar riskli oldugu Bana hic soylenmedi onceki haftalarda.

Bende arastirdim bir prof buldum bu iste en az 600 vakam var diyor..hic bir sekilde ne Kan kaybi olur ne rahmini aliriim emin olabilirsin diyor .ama ozel hastanenin istediginin tam 10 katini istiyor..200 bin lira..

Lutfen Bana bir tavsiyede bulunun arkadaşlar takibimin oldugu yerde mi kalayim yoksa bu parayi vereyimmi..
Gebelik haftası 30+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

+1 oy
(702 puan)
Bence başka doktorlara da bi görün doğuma daha  en az 6-7 hafta var az bi para da değil yani başka bi profa da görün 
-Reklam-
0 oy
(179 puan)
Canim bence bir üniversite hastanesinde profa bir muane ol bahsettigim durumun ciddiyetini biz bilemeyiz ki. Ben özele hiç guvenmiyorum görüş almis ol en azından. Çok geçmiş olsun. 
(15 puan)
Bahsettigim prof normalde devlette ama tabi ulasmak cok Zor bende Ozel klinigine giderek fiyat aldim..ama diger yandan takipli oldugum ozel hastanedeki doktor basta yuzde elli oraninda rahmin alinabilir dedi.. sonradan ultrasonla bakinca he senin o kadar kotu degil bu risk daha dusuk senin icin dedi...kafam cok karisik geride bir de oglum var ..herseyi dusunuyor insan
(15 puan)
prof normalde devlette ama tabi ulasmak cok Zor bende Ozel klinigine giderek fiyat aldim..ama diger yandan takipli oldugum ozel hastanedeki doktor basta yuzde elli oraninda rahmin alinabilir dedi.. sonradan ultrasonla bakinca he senin o kadar kotu degil bu risk daha dusuk senin icin dedi...kafam cok karisik geride bir de oglum var ..herseyi dusunuyor insan
(179 puan)
Elbette şu anda senin için çok zor bir durum Allah yardımcın olsun inşallah. Ama farklı proflara gorunebilme imkanın varsa onlardan da yorum al demek istedim. Böyle durumlarda büyük bir şehirde değilsen Ankara İstanbul'da tanıdıkların varsa onlar bile profun özelde normal muayne ücretini ödeyip senin goruntulerini gösterip yorum alabilir. Onlardan da olumsuz yorum gelirse daha net düşüne bilirsin. 200 bin çok ama sağlık da çok önemli .Bu devirde birçok doktora sormak gerkiyor.
0 oy
(72 puan)
Bencede diğer arkadaşın dediği gibi bi üniversiteye git hem kana ihtiyacın olursa riskli bir durum olursa daha kolay müdahale ederler kan bankası vardır mutlaka Üniversitede, aynı zamanda başka doktor ne diyecek ona göre karar verirsin bi araştır zaman kaybetmeden 
0 oy
(718 puan)
Yani tabi bu durum riskli bir durum ama plesantanin konumu çok önemli yoksa burda gruba da plasenta previa diye birçok insan oluyor tabi seninkinin konumu daha başkadır çünkü onun çeşitleri var onu artık doktorun bilir. Fakat şöyle düşünüyorum birçok insan varken neden bu kadar yüksek bütçeler? Bence kesinlikle daha uyguna yapan doktorlar vardır. Ben kendimde hemsiregim özel hastanede takip bile istemedim çünkü işleri güçleri hastadan para almak para almanın yolunu bulmak hangi kalitede olursa olsunlar. İşin içinde olduğum için bence kesinlikle doktor araştır ve devlette bir hocaya ya da en güzeli üniversite hocasına görün en azından görüş al. Birde kaçıncı gebeligin kaç yaşındasın tekrar gebelik istiyor musun? Rahim alınınca medikal olarak menopoza girmiş olacaksın bunun skntilari da olacak bence iyi düşün derim . 200 bin istiyor ama bunun garantisini oda veremez 
0 oy
(2,871 puan)
düzenledi
Şehir hastanesi, üniversite Hastanesi veya eğitim araştırma Hastanesi'nde doğum yap. 200 bin TL den bahsediyoruz özellerde kafayı yemiş bu paraları nasıl ödesin millet. Bak ücretsiz de yapsa araştırma hastanelerinde aldığın hizmeti özellerde alamazsın. Benim ilk doğumumda riskliydm oda sizin kadar riskli değil yani normal riskli bir doğumdu. Ona rağmen normal sezeryan ekibi 3 kişiyken benim sezeryan ekibim 11 kişiydi. Kadin doğum bölüm şefi bile doğumumdaydı. Özellerde doğumda baktı ki anne bebek riske girdi hemen araştırma hastanesine sevk ediyor sen boşuna ödediğin parayla kalıyosun yani çektiğin streste cabası. 

İlgili sorular

648,896 soru

3,419,234 cevap

4,250,372 yorum

183,414 üye

...