0 oy
132 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (149 puan)
Dizimin arka alt kısmından bileğe yakın yerlere kadar beyaz catlarlar oldu baldirlarimda da sağ göğsümde de çok hafif var onerebileceginiz krem yağ vs var mı karnım daha buyumedigi için orda yok ama sanki ordada olacak gibi hissediyorum cildim çok kuru onerebileceginiz krem veya yağ var mı :(?
Gebelik haftası 15+2

8 Cevap

0 oy
(20 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ben hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı karıştırıp kullanıyorum iç karnım dar olduğu için karnım baya dirari doğru büyüdü çok şükür hiç çatlağım yok düzenli olarak kullanıyorum 27+4  haftalık hamileyim umarım sizin de işinize yarar



-Reklam-
0 oy
(270 puan)
Bende hiç çatlak olmadı o yüzden bir bilgim yok. Ama bece yumşaldıcı çatlak kremlerinden kullanabilirsin
0 oy
(719 puan)
Bir arastirmada catlaklarin aslinda genetik oldugu soylenmisti bir arkadasim en iyi kremleri vs kullandi ama buna ragmen catlaklari oldu annemde cok vardi catlak bende nasilsa genetik diye dusunup ilk gebeligimde hindistan cevizi yagi ile aleo verayi robottan cekip her gun yada 2 gunde bir onu surdum yan kisimlarimi unutmusum acikcasi bi tek oralarimda azcik hisey olustu onun disinda olmadi sanirim yagdan diye dusundum simdi 2. Gebeligim yine kullniyorum bakalim :)
0 oy
(105 puan)
Lierac phytolastil jel var en iyisi bu krem olarak. etrafımdaki insanlarda hep bunu önerdi.doktorumda bu ilacın ismini vermişti.

Badem yağı filan sürülebilir ama kılları besliyor başka yağlar olabilir zeytinyağı, bebek yağı araştırmak lazım 

 
0 oy
(1,112 puan)
genetik midir bilmem canım ama hiç çatlağım olmadı hindistan cevizi yağı kullandım 
0 oy
(8 puan)
Badem yağı kesinlikle tavsiye ederim.
0 oy
(225 puan)
Benimde sol bacağımda diz arkasinda kırmızı damar şeklinde oluşmuş ama çözüm yok tamamen yok edecek şekilde sadce azaltan şeyler var hindistan cevizi yağı falan öneriyorlar ama Allah'a şükür başka bir yerimde çatlak falan yok karnimda falanda yok 34+4 teyim 
0 oy
(2,096 puan)
Ilk gebeligimde hindistancevizi yagi kullandim. Baya nemlendiriyor. Nemlendirmek ve kasimamak gerek. Genetikte onemli tabi ikinci dogumumda hic kullanmadim yine olmadi catlagim. Alacagin onlemlerle ile onune tamamen gecemesende en aza indirebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 199 göst.
0 oy
9 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.

649,333 soru

3,420,843 cevap

4,252,470 yorum

183,521 üye

...