0 oy
112 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (271 puan)
Benim ikinci hamileliyim. İlk normal doğum yaptım. Şimdi sezaryan istiyorum. Sizce hangisi daha acısız geçiyor? Ve neden?
Gebelik haftası 17+5

3 Cevap

0 oy
(664 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben ilki normal 2. Sezeryan olacağım çok zorlandim catim dar bebeğim ölüyordu

Bunu da tehlikeye atamam 

6,7 ay vajina dikişlerim sızladı o kadar çok dikiş atıldı ki
-Reklam-
0 oy
(5,710 puan)
Normal dogurabiisken zaten ozel bolgeye mudahale edilmis . İkinciyi sezeyan yaparsan birde  bedenin karindan hasar alacak ikinci ayri bir yuk bedene bence. Ben olsam sezeryanin acisi agrisi bambaska . Normal dogum yapan cocugunu kucagina lip

Dogumhaneden cikio yuruyerek. Sezeryanliya en az 10 gun bakilmasi lazim. Hastanede vc gderken camasirimi annem cekiodu indiririyodu ki sezeryanda olsa. İki dogumum da  cogu kisiye hore gayet iyiydim. Ona ramen yani dsun.
(119 puan)
Ben normal doğum yaptım hicde öyle olmadı nakoz da verdiler dikiste attılar altıma ne oturabildim nede tuvalet ihtiyacımi giderebildim  ikinci Allah izin verirse sezeryan  benim için zor bir dogumdu
0 oy
(2,871 puan)
İlkim sezeryan. 2 buçuk sene oldu doğum yapalı. Hala sezeryan yerim en ufak zorlanmadan iltihap olur sıvı gelir pis kokar. Hiç normal doğum yapma fırsatım olmadı malesef zorunlu sezeryan oldum bunda da ilki sezeryan diye mecburi sezeryan olacak. Bence kimse zorunlu olmadığı sürece sezeryan olmamalı çünkü sezeryanın sonrası çok zor. Normal doğum evet çok zordur eminim asla kolay diyemem ama çevremden gözlemlediğim duyduğum kadarı ile en fazla doğumdan 2-3 ay sonra ya kadar sıkıntı oluyormuş sonrasında herşey normale dönüyormuş. 

652,062 soru

3,431,457 cevap

4,264,244 yorum

184,295 üye

...