0 oy
1,297 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (170 puan)
Kizlar ben 8+5 haftalik hamileyim cok sukur her sey yolunda kalp atisini da dinledim dun.Sorum su.Benim 1 haftadan 1 esimle cinsel iliski oluyor .Doktorum yasak koymadi ama soylediki cok yavas ola bilir iliski.Ben 2 gun once ve bugun ilisikide oldum bir zarari olurmu? Doktorum bir sey soylemedi kontrolde dediki hic bir sey olmaz
Gebelik haftası 8+5

8 Cevap

+1 oy
(395 puan)
En sıkıntısız gebelikte bile ilk üç ay yapılmaması daha iyi olur. Mesela benim gebeliğim sıkıntılı 3. Ayım bitti 4 e girdim ama doğuma kadar asla ilişki düşünmüyorum erken doğma ihtimalide var. En azından üç ay bir şey yapmayın.
(170 puan)
Ne kadarlik kaybeydiniz bebekleri ?Ben bi defa dusuk bi defa da dis gebelik gecirdim
(1,242 puan)
Ozge 25 konuyla alakasin yorumunu okudum bebeklerin iki defa karninda ölmüşler nacizane bir tavsiyede bulunacam bende iki defa bebeklerim karnimda klabi duruyordu araştima yaptim tahlil verdim kan pıhtılaşmasi varmiş bende bu yüzden kalbi duruyormuş doktorum dedi diyer sefere gebe kalinca kan sulandırıcı igne  kullanacan bidr coraspirin ve hamile kaldim gebelik boyunce igne vuruldum şuan 4 aylik yavrumu uyutmaya çalışıyor um çok şükür sende bir bak istersen
(395 puan)
Allah bağışlasın insallah. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum zaten ağrılarım çok fazlaydı ilacı kullandiktan sonra bir tık daha azaldı. Ama geceleri asla uyuyamıyorum sabah da uyuyamıyorum ağrılarım oluyor, cok rahatsızım. daha 15. Haftaya yeni girdim çok yolum var ve ben cok yoruldum.  Bende pıhtılaşma yok Dr. Önlem amaçlı verdi ama bana iyi geldi. Ne gelirse Allah'tan. Rabbim düşmanıma yaşatmasın.
(395 puan)
Bir düşük bir kimyasal gebeliginiz olmuş sizinki de risk grubunda Dr. Bunu nasıl söylememiş anlamadım. Kesinlikle ilişkiye girmeyin. Allah korusun evladinizi kaybedebilirsiniz. O çok da gerekli bir şey değil nefsinize hakim olabilirsiniz ama çocuk çıkış yoluna geldi mi bir daha tutunamiyor. Benim ödüm kopuyor yemin ederim her dr.a gittiğim acaba iyi mi yaşıyor mu diye diye gidiyorum.
(395 puan)
Bu arada benim iki bebeğim de 6, 7 haftalık falandi. Kendinize çok dikkat edin hiçbir şey o gidenlerin yerini doldurmuyor.
-Reklam-
0 oy
(1,588 puan)
Sıkıntı olmasa bile ilk üç ay dikkat etmekte fayda var canım. Sağlıcakla kucağına al inşallah 
(170 puan)
Yani kocam cokkk hafif davraniyor bana yani nasil desem korkakarak
0 oy
(764 puan)
Sorun olunca doktor söylüyor ama yine de dikkat et canım 
0 oy
(169 puan)

Kanama ve düşük tehlikesi var demediyse son aya kadar yapabilirsiniz.Son aylarda yapmanız vajinayı doğuma hazırlıyor faydalı ama pozisyon önemli mesela üzerine abanmasin çok fazla bacaklarını ayırma ki göbeği kastırma en iyi pozisyon domalma pozisyondur ama yavaş yapma sartiyca üç güne bir dört güne bir gün aşırı yapabilirsiniz ben 32 haftalık oldum bazen haftada bir iki bazen on günde bir sınır koymuyorum ama yavaş oluyor doktorum ilk günden bu yana yasak koymadı hiç iyi eğlenceler :)

(170 puan)
Haftada 1 bazen 2 haftadan bir oluyor.Kocam cok dikkatli oluyor .2 dakika bile surmuyor iliski .
(170 puan)
Haftada 1 bazen 2 haftadan bir oluyor.Kocam cok dikkatli oluyor .2 dakika bile surmuyor iliski .kanamam yok cok sukur
(169 puan)
O zaman sorun yok ama dediğim gibi hem pozisyon önemli birde hız olmamalı ama abartıp hergunde yapma iki üç güne bir yeterli zaten :)
0 oy
(684 puan)
bişey olmaz canm dikkatli olduğunuz sürece bir sakınca yok haftdaa bir olsa daha iyi tabi sık olmasn
0 oy
(308 puan)
Canım ben de 29 haftalık oldum ilişki hayla devam ediyor ve hamile olduğumu bilmiyordum 2 güne Bi ilişki oluyordu hamile olduğumu ögrendim hayla devam ettim Rabbim o canı alacak olduktan sonra ilişki olsa da düşer olmasa da dikkat et yeter 
(170 puan)
Aynen oyle canim .ben de hep.oyle soyluyorum .Rabbim nasib ettiyse bir bildigi var..Evet o cana bir sey olacaksa bunun onunde hic birimiz duramayiz .Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasib etsin bebeklerimizi.
(308 puan)
Amin cnm Rabbim isteyen herkse bu duyguyu tattırsın senin de kuçağını doldursun inşallah
0 oy
(633 puan)
Dikkat ettigin sürece hiçbir sıkıntı yok canim..bı sıkıntı olsa doktor zaten söylerdi..
0 oy
(122 puan)
Düzenli ilişkimiz var 36 haftadayız hiç öyle bi sıkıntı olmadı dikkatli olun bişey olmaz bence

649,041 soru

3,419,726 cevap

4,251,007 yorum

183,454 üye

...