0 oy
118 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (49 puan)
Arkadaşlar merhaba bu benim ikinci gebeligim. Ilk bebegimi kaybettim ciddi bir kalp hastalığı vardi. Şuan 9 haftalık hamilieyim kalp anomolisi tekrarlar mi başına gelen var mı o kadar karışık duygular içindeyim ki ve cok cok korkuyorum..
Gebelik haftası 9

1 cevap

0 oy
(276 puan)
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Bebeğinizin kalbindeki sorun genetik miydi yoksa nadir görülen bir anomali miydi? Ben de ikinci gebeligimde bobreklerdeki bir anomali sebebiyle gebeliği sonlandırdık. Bizimki genetik değildi. 8 milyonda bir gorulen bir sorun size denk gelmiş dedi doktorlar hep. Yarın 20. Haftaya gireceğim çok şükür şu an sorun yok. Doktorum hep bir kere oldu diye yeniden olacak diye bir şey yok diye. Ama genetik bir rahatsızlıksa onun olma ihtimali yüksek. Kaygıya gelince kayıp sebebiyle bende de hep var çok iyi anlıyorum sizi. Alllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 
(49 puan)
Bizimkide nadir görülen bir hastalıktı. Kalpteki ana damarlarimiz tersti. Doktorumuzda aynısını dedi tekrarlama olanigi cok düşük diye ama yine de dusunmeden edemiyor insan. İnsallah sizde saglikla kucaginiza alırsınız
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.

652,403 soru

3,432,905 cevap

4,265,909 yorum

184,391 üye

...