0 oy
315 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)

Hastanede yatıyorum dünden beri

Açılma yok ama sancım var 

Açılma için ne yapabilirim :ermm:

Gebelik haftası 39 hafta +4

8 Cevap

0 oy
(303 puan)
Ay bu cok zor bi durum ya cogu kiside boyle olup sonra sezeryana aliyolar o kada rboyle postlar okuyorumki kimsenin başına gelmesin inşAllah . Ama benim sancımda vardş ilkimde açılmamda hızlıydı. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum . Açılma için ne yapilir bilemiyorum bende beklim burda ))
(95 puan)
Hayırlısı olsun inşallah yapcak bişey yok. :(
-Reklam-
0 oy
(60 puan)
Bol bol yürü çömel kalk hareketleri yap benim açılmam öyle olmuştu . 
(95 puan)
Deniyorum inşallah işe yarar
0 oy
(764 puan)
Hiç korkma canım hareketleri hemşire gözetiminde yap onlar demeden yanlış birşey yapma bide kendi sancınla dogmasa suni sancı verirler sancı hemen açılma yapar doğurursun senin şimdi sancın belki yetersiz geliyor ondan doğum daha olmadı Allah yardımcın olsun sagsalim kucağına alacaksın inşallah 
(764 puan)
Ha bide bazılarında açılma olmuyorsa olmuyor ya ben 41 e kadar bekledim herşeyi yaptım yine ne sancı ne açılma yok yok sonunda gittim suni sancıyla doğurdum :)
0 oy
(911 puan)
Canim bende 39+4de doğurdum ilk çocuğumu 5 gün yattım hastanede surekli yürü egzersiz yap yaptıkça açılma artmıyor çok bekliyorsun 
0 oy
(1,231 puan)
Hareket, yürüyüş, merdiven inip çıkma ve en önemlisi sancı gelince doğru nefes alıp verme canım. Hiç kötü düşünme arkadaşım da aynı senin gibiydi doğru nefes egzersizi ile birkaç saat içinde 8 cm açılması oldu.. 
0 oy
(83 puan)
Benim ilkimde sancimda yoktu acilmamda suyum geldigi icin gittim ebenin ara ara alttan kontrol etmesi lazim ben hic sezeryan istemedim tek basimayim bir an once kalmmak icin ebe sadece monitöre bakti sancim olmadigi icin sezeryana alindim doktor ebeyi azarladi 4 cm acilmasi var niye bakmadin dedi sorumsuz ebe yuzune sezeryan oldum simdi ikinciye hamileyim mecbur buda sezeryan olacak.
0 oy
(221 puan)
Açılma için ananas ye suyunu iç. İlk gebelik açılma olmuyor diye sezerysna gittik. Benim rahim asla yumusamadi das gibiydi. Fitil suni de aldım açılma yok. O zaman bilgim olsa ananas yerdim. 

Bu gebelikte ananas aserdim Allah'tan ilk üç ay elime geçmedi 16 haftalık ananas yedim sancim bir arttı bir arttı anlatamam. Düşük olur diye korktum doktor da kızdı zaten acile gittim. Sende belki işe yarar 
0 oy
(451 puan)
Yürü canım bol bol comelge egzersizi yap

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 904 göst.
0 oy
9 cevap 670 göst.

648,961 soru

3,419,457 cevap

4,250,641 yorum

183,432 üye

...