0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,247 puan)
Kızlar adetime daha 13 gün var ama aşırı halsizlik, sürekli uyma isteği, feci bir şekilde bel ve sırt ağrısı var, arada bir karnıma kasıklarıma ağrı giriyor  sürekli yorgunum iki gündür, hamilelik belirtisi bu kadar erken başlar mı sizce hamilelik mi farklı birşey mi ?
Gebelik haftası Hamilelik yok

1 cevap

0 oy
(2,076 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende de aynısı oldu, özellikle gündüz uykusu ile aram hiç yoktu, gündüz çok uyumaya başlamıştım, fark edememişim o zamanlar. Göğüslerim daha hassas daha acı vericiydi. Bir de o mide krampları! Gezmediğim acil kalmadı. 

Şüpheniz varsa eğer adete 13 gün kala çok erken, ben yukarıda belirtiler ile kan ve kaset testte negatif çıkıyordum hatta 7 gün kala erken gebelik testlerim dahi negatif çıkıyordu. Kan için adete 1 2 gün kala verebilirsiniz, çıkmazsa adet geçtikten sonra da yenileyebilirsiniz. Erken gebelik testinde adetten 7 gün önce, kaset test içinde regl gecikmesinden hemen sonra da olabilir.
(1,247 puan)
Öyleyse adet sonrası direk tutmuş olmalı çünkü yumurtlama günü yeni geçti bu kadar erken olması imkansız hayırlısı olsun diyip bekliyim bari adete 3 gün kala test yapayım  sağol cevapladığın için canım :)
(2,076 puan)
Rica ederim, eğer istiyorsanız gebelik canı gönülden dua edeceğim Allahım nasip etsin, hiçbir evlat isteyen kadının da kucağını boş bırakmasın, takibe alayım sizi, çıkarsa bize de söyleyin inşAllah <3
(1,247 puan)
Bebeğimi kaybettim canım 8+5 haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum iki ay korundum işte bu ay doktor korunmayı bırak rahim toparlanmış dedi bende bıraktım istiyorum hayırlısıyla bir kere o heyecanı tadınca kaybedince istiyorsun tabii dua edin hayırlısı olsun  olur söylerim tabii teşekkür ederim uygulamayı yeni indirdim takibe almak mesaj atmak felan bilmiyorum da henüz öğrenirim:))
(2,076 puan)
Ben sizi takibe aldım, inşAllah sorularınızı görür, üzmeden sormaya çalışırım. Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Doktorunuz çok şükür rahiminizin toplandığını da söylemiş. Allah kalbinizin istediğini versin inşAllah, tutunursa da sağlıklı gebelik olsun inşAllah
(1,247 puan)
Aminnn inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah hayırlı evlatlarımız olsun Allah'a emant olun çok sağolun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 330 göst.
26 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Semannr (19 puan) sordu

649,166 soru

3,420,171 cevap

4,251,482 yorum

183,474 üye

...