0 oy
66 göst.
Doğum kategorisinde (30 puan)
Merhabalar anneler bu 3. Sezeryanim olacak ilk ikisi istanbulda oldu doktorlarimdan hastanelerden cok memnundum ankaralı biri olarak suan ankarada dogru düzgün bir hastane bulamadim hepsi parasal kafama göre doktor bulamadim acikcasi çoğu yere gittim fiyatlari fazla ve ilgisizler hepsi ben bilirim kafasinda lütfen dogumdan sonra da anlayisli olan her soruya cevap veren ilgili önerebileceginiz bir doktor varsa söylermisiniz gebeligimin riskli gectigi de cabası mecbur arastirma yapiyorum halen 3 ayımız kaldi ve benim düzgün bir yer bulmam lazim suan a life pursaklara gidiyorum.
Gebelik haftası 25

3 Cevap

0 oy
(56 puan)
Merhaba canim sana o kadar tatlı dilli güler yüzlü doğumunu rahatlıkla ve güvenle yapacağın bir doktor öneriyorum google Op. DR. BAHAR ŞENTÜRK YAZ CANKAYADA EGE PLAZA DA CALISIYOR ANLASMALI HASTANELERİ VAR BIRAZ UCRETLI DOGUMU AMA BANA DUA EDERSIN BENIM ILK OGLUMU ONDA DOGURDUM MADDI YETSE KESKE ONDA OLSAM YINE AMA MALESEF.. COK COKK MEMNUN KALIRSN HATTA BENIM ISMIMI VERIRSEN DAHA BI MUTLU OLUR DR DAN ÇOK BI ABLAM BENIM ICIN HERZAMAN YANIMDA 8 SENE OLDU HALA SORU SORSAM CVP VERIR KESINLIKLE GIT DERIM :)
(30 puan)
Benim istanbuldaki doktorum da öyle burdaki doktorlara soru bile sorulmuyor gidince birak arayarak ulasmayi  çok teşekkür ederim kendisini araştırcam çok yüksek fiyatli olursa sıkıntı 30a kadar yolu var insallah memnun kalırım çok sağolun
(56 puan)
En son 25 milyardi dogumu ama anlaşmalı hastaneleri var sormak lazım:) ama mutlaka Maddi yeterse git derrim 7.24 cevaplar seni hiç bıkmaz:)
(30 puan)
Kendileriyle konustum çok tatli dilliler tam istedigim gibi :)) fakat 30 bin dedi yani paketler o fiyat normalde benim 3 ayim kaldi bi dogum olck cok geldi ama umarim diğer türlü konuşup hallederiz yalniz dediginiz gibiler insallah olur hayırlısı :)
(56 puan)
Evet çok sevindiiim konuşmasından bile güven veriyor panik atak olmasına rağmen heyecan çok rahat doğum yaptım fiyatta yardımcı olurdu aslında:) istersen bende görüşebilirim yada num versem yazsan bana yardımcı olmaya  çalışırım içine sindiyse :)
(30 puan)
Olur hic sorun degil daha iyi benim icin instagramdan ekle istersen aslıokanyılmaz ordan yaz bana konusalim :)
-Reklam-
0 oy
(111 puan)
Merhabalar Ahmet Bostancı var doktor kendi muayenesi var doğumu da Medicana da yaptırıyor ben de 17+2 en baştan beri kendisine giderim hem gayet ilgili gayet bilgili bir doktor muayene ücreti 1400 civarı internet üzerinden telefonuna ulaşabilirsiniz 
(30 puan)
Çok teşekkür ederim onuda araştırcam çok sağolun
0 oy
(162 puan)
canim ben kayserideyim, burada dogumumu elif demir yaptirmisti. kendisi su an orada özelde degil devlette sanirim. o kadar memnun kalmistim ki kendisinden buradayken ozeldeydi, bilmiyorim onun etkisi var miydi ama harika otesi bi doktor gitmeni tabsiye ederim. ben kayseriden gittigi icin cok uzgunum hala
(30 puan)
Hastaneden çok doktor önemli aslinda doğumum kolay olsun başka birseyi kafama takmam aslinda çok sıkıntılı dönemdeyim kendisini araştırcam umarim bulurum.çok teşekkür ederim..

648,890 soru

3,419,224 cevap

4,250,342 yorum

183,414 üye

...