0 oy
522 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (326 puan)

Merhaba arkadaşlar. 35.haftamıza geldik çok şükür. Yaklaşık 10 gün öncesi çok hareketli olan bebeğim şimdilerde sadece dokunup, konuşup, sevince hareket ediyor. Karın kasılmalarım var hep onun dışında pek sakin. Öncesinde otursam, yatsam, ayakta dursam hep oynardı. Randevu zor buldum ayın 4 üne, acile gitmeme sebebimde dokununca kıpırdıyor olması. Ama sanki çok mu durgun aklıma takılıyor son zamanlarda. Bu haftayı geçen veya bu haftada olan arkadaşlar sizlerin bebekleride böyle sakinleşti mi, normal mi acaba? 

Gebelik haftası 35.

6 Cevap

+1 oy

seçti
 
En İyi Cevap

normal canım ben doktora sordum normal dedi ama gunde 10 dan fazla hareket varsa sorun yok dedi

-Reklam-
0 oy
(2 puan)

Ben de 35+3 um gecen hafta biraz yavaslamisti bu hafta hareketli baya. Doktor gun icinde 10 kez hareket etmeli demisti ufak dokunuslari sayma dedi

(326 puan)
:( randevu bulabilseydim giderdim bu hafta iyice kurt düştü içime. Yarın ameliyat günü olmazsa çarşamba günü giderim ben bi
(326 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(1,079 puan)

34+5im bendede aynen oyle cok sakin bu aralar geceleri sadece net hissedebiliyorum normaldir herhalde

(1,079 puan)
Ben yarın gidecegim soracagim doktora
(326 puan)
Benim haftaya randevum. Bilgi edindiğinizde, müsait olunca yazabilirseniz doktorunuzun ne dediğini çok sevinirim. Büyüdüğü için normal der inşaallah. İçimiz rahatlar..
(1,079 puan)
Tabii yazarım ama normaldir eminim sağlıklı olmaları yeterli
(1,079 puan)
Canım doktor günde 10 defa oynaması lazim en az dedi oynamazsa şekerli biseyler yiyip sola uzan oynar dedi ama normal herşey şimdilik dedi
(326 puan)
Öncelikle teşekkür ediyorum haber verdiğiniz için. Bebeğiniz için sevindim herşeyin yolunda olmasına.. Anladım şekerli denemeler yapayım o zaman ara ara, sağolun.
0 oy
(54 puan)

Bende 36 haftadayim tekmeleri onceki gibi guclu degil ama har3ketlerini azalsa da hissediyorum yeri daraldigi icinmis

(326 puan)
Ay sağolun inşaallah onun içindir bende biraz öyle düşünüyordum ama annelik işte ehvamlanıyorumda. Hıçkırıyor hergün, dokununca hereketleride var kendi kendine az oynuyor, çok oynuyor diyede gitmiştim doktora şimdide az oynuyor diye gitmeyim size sorayım dedim. Teşekkkür ederim.
0 oy
(915 puan)

Bende 35 im ve birkaç gündür daha sakin, muhtemelen yeri daraldığı için eskisi gibi haraketli değil ama kendince haraket etmeye çalışıyor, bu da bana yetiyor. 

(326 puan)
Ayy banada yetsin o zaman çok teşekkür ederim su serptiniz içime :) aslında ilk oğlum hiç hareket etmezdi haftada gunde bir.. Bu beyefendi çok hareketliydi o haline alıştım galiba. Teşekkür ederiiimmm. Rabbim sağlıklı, hagırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşaallah.
(915 puan)
Amin inşallah, evet öyle oluyor bende alışmıştım ama yerinin daraldığını düşünüp üzülmedim ve de bende biraz uyurum bari deyip içimi rahatlattım. :)
0 oy
(176 puan)

Korkma cnm artık bu haftalardan sonra önceki haftalarda hareket ettigi gibi oynamıyor benimki 37 haftalık bir iki hafta öncesi daha sık oynardı şimdi daha az ben çok durgun oldugu zamanlarda çok az bir çikolata yiyorum hemen oynamaya baslıyo önemli olan azda olsa hareket etmeli dedi doktorum 

(326 puan)
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Az hareket ediyor eskisi gibi beklemem kuşkuya düşürüyor beni sanırım, rahatladım inanın ki. Hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallah.
(176 puan)
Amin cnm dedigim gibi korkacak bir sey yok azalması gayet normal 24 saat içerisinde Allah muhafaza hiçmi hiç hareket tepki vermemesi korkutucu...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 242 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.

647,139 soru

3,412,761 cevap

4,242,482 yorum

182,917 üye

...