0 oy
124 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Kizlar hamilelik için iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum bir taneye gidiyorum ama pek memnun değilim ozel muayene sozde ama doktor hemen muayene edip gönderme derdinde hicbirseyi dogru düzgün açıklamıyor,lütfen söyle güler yüzlü hamilelik psikolojisinden anlayan bir doktora ihtiyacim var,beylikduzunde oturuyorum.
Gebelik haftası 9

9 Cevap

0 oy
(108 puan)
Eğer özele gitme şansınız varsa medipol Bahçelievlerde doktor derya kanza gül var şiddetle tavsiye ederim 2. Gebeligim hep kontrollere ona gidiyorum güler yüzlü açıklayıcı yardımcı detaylı inceler her seferinde bişey olursa mesaj atıp istediğinizi de sorabilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(139 puan)
Ben hamileliğim başında özel olmasına rağmen kaç doktora gittim bhic ilgili değillerdi en en iyisi gerçekten derya uyan düz kendine ait kliniği var çok ilgili herşeyi açık açık anlatır hamileliğin başında telfon numarasını veriyor sekreter çok ilgili bebekle ilgili herşeyi uzun uzun anlatıyor şuan muayane ücreti diğer hastanelere göre çok uygun bence 700 TL alıyor ve diğer muayane ücretsiz halkalida bu doktor
0 oy
(2 puan)
Doğa hastanesi var früzköy de faruk moin çok iyi bir doktor. 
(195 puan)
Ben iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum o doktorun. Benim ilk gebeliğim kimyasaldi ve bu süreçle alakalı hiç bilgim olmamasına rağmen yerinden kalkıp ilgilenmedi bile. Ki annem o doktor da doğum yapmıştı ben de güvenerek gittim kendisine ama hiç memnun kalmadım. Bence artık eskisi gibi hoşgörülü şekilde doktorluğu yapamıyor gibi geldi.
0 oy
(2 puan)
Doğa hastanesi var firüzköy de faruk moin çok iyi bir doktor. 
0 oy
(545 puan)
Medical park florya hastanesi irem yaman. İnstagramdan da bakabilirsiniz iyi bir doktor
0 oy
(195 puan)
Küçükçekmece doğan hastanesi serdar kayın.. kesinlikle gidip tanismalisin. Yorumlarinj oku bir tane olumsuz yorum bulamazsın. O kadar babacan biri ki. Ailenizden biri gibi. Tavsiye ederim..hastane özel olmasına rağmen doktor hiç paragöz biri değil. 
0 oy
(195 puan)
Bende Beylikdüzü n de oturuyorum bir de medilife Ali hocayı çok öneriyorlar ama ben serdar hocayı tercih ediyorum 
0 oy
(556 puan)
Özel Mediplus hastanesi Bahar Aksungar benim doktorum çok memnunum hastane fiyati da uygun sigortasız 500tl 
0 oy
(10 puan)

Gültepe avicenna Hastanesi'nde cem ardıc var çok ilgili bir doktor çok detaycı

ben belli bir süre ona gittim.simdi devlete döndüm devlette doğum düşündüğüm için

tavsiye ederim

 35+1 haftayim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
4 cevap 380 göst.
0 oy
0 cevap 117 göst.

648,909 soru

3,419,304 cevap

4,250,455 yorum

183,422 üye

...