0 oy
95 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (228 puan)
Kızlar merhaba, 3 ay önce bir düşük yaşadım şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık henüz muayene olmadım ilk kötü tecrübemden dolayı biraz da geç gitmek istiyordum. Fakat bugün belimde bi sancı oluştu ilk gebeliğimde bu haftalarda yine bu şekilde ağrılarım oluyordu normal mi sizler de bu durumu yaşadınız mı biraz endişeliyim de bu konuda.

1 cevap

0 oy
(2,117 puan)
 Bel sancısı kasık ağrıları genel de yaşanıyor, ben 4 aylık oldu hala çok yaşıyorum. Doktorum yine normal değil. Kanamanız yok ise bel ve kasık ağrıları normal kabul ediliyor tabii inşAllah keseyi ve bebeği de görebilirsiniz.
(228 puan)
Kanamam yok hatta düşük yasadigimda bu şekilde sancım olunca lekelenmem de oluyordu bu haftalarda normal olduğunu biliyorum ama böyle bi şey yaşayınca da insan endişeleniyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah siz de sağlıkla alırsınız evladinizi kucaginiza
(2,117 puan)
Lekenme kanama yoksa hiç kafanıza takmayın, 16 haftalık oldum hala karnım belim kasığım yerinden çıkacak gibi ağrıyor, sizde de kese tutunmaya çalışıyor, ağrılarım var diye gittim 5 haftalıkken bana kese yerleşmeye çalışıyor dediler, kendinizi hiç strese sokmayın inşallah sağlıklı gebelik olacak, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
(2,117 puan)
Çok da adet sancısı çektim, sanki adet oldum olacak gibi çok korkuyordum her dakika tuvalete gidiyordum o tarz ağrıları 5 6. Hafta da çok yaşadım.
(84 puan)
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de kürtaj olalı yaklaşık 2 ay oldu. Adetime 5 gün var ama son 2 haftadır inanılmaz kasık ve bel ağrısı çekiyorum enteresan olan test yapıyprum negatif çıkıyor. Ama yaşadığım ağrılar ilk gebeliğimdeki ağrılar hatta düşük yaşarken çektiğim ağrılar. Korkuyorum doktora gidip aynı şeyleri duymaktan yaşamaktan. Allah yardımcımız olsun.
(228 puan)
Çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz inşallah bi sıkıntı olmiycak  keşke böyle şeyler hiç kimse yaşamasa. Rabbim herkese sağlıklı huzurlu hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
(228 puan)
Size de çok geçmiş olsun Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın size de tekrarlatmasin inşallah rabbim aratmadan saglikla sihhatle gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler duyarsınız
(84 puan)
Amin inşallah canım.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

656,381 soru

3,448,137 cevap

4,283,554 yorum

185,423 üye

...