0 oy
107 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (741 puan)
Bu haftalarda miğde bulantısı normal mi . Tansiyonum iyi 12/7 bı halsizlik bı miğde bulantısı var öğüruyorum ama çıkarmadım .

 31+5 bebek bı hafta önde ultrsna göre 32+5

Neden olur acaba . Benim gibi olanlar varmı ben 4. Aydan 6 . Aya kadar hep çıkarıyordum o gitmişti . 

 Sabah normal kahvaltı yaptım  migdeme dokuncak bişey de yemedim .  

Bebek mi baskı yapıyor acaba baş pozisyonunda ama bacakları yukarda bide boyu haftasina göre uzun dediler ondan mi  acaba  baskıdan mi bilemedim . 
Gebelik haftası 31+5

3 Cevap

0 oy
(1,656 puan)
Bende öyleyim galiba normal artık mideye baskı yapıyorlar ondan 28 haftayim bnde
(741 puan)
Ondan galiba ya bı böyle ağırlık geliyor halsizlesiyorum karnım catlivak gibi oluyor sonra miğde bulantısı geliyor . Şuan elim kolum tutmuyor . Ay bı  dogursaydik .
-Reklam-
0 oy
(30 puan)
Merhaba bnde de öyle oluyordu bebek mideye baskı yaptığı için mide de yanma oluyormuş doktorum öyle söylemişti bana şurup yazdı anında bulantılarımı yok etti çok memnun kaldım ben
(30 puan)
Hafta ilerledikçe çok daha zorlaşıyor maalesef ben günlük 2 saat uyku ile duruyorum hiç bir şekilde uyku muyku yok
(741 puan)
Bn de gece hiç yok . Nefes darlığı desen bı yandan çocuk haraketlerini takip et bı yandan . Geçenlerde gün boyu hissetmedim diye gittim  gayet haraketli bebek 3 günde bir geliyosun dediler dedim siz dediniz haraket hissetmeyince gel diye dedim . Gitsen suc bide gitmesen suç :)
(30 puan)
Bnm doktorum da sürekli gel diyo her gitmem de 800 800 alıyo  bnm bebiş de maşallah çok hareketli gece uyanık sabah uyuyo nefes darlığı bi yerden ağrı sızı bir yerden mide bulantısı yorgunluk bir yerden artık yeter diyo insan
(741 puan)
Evet ben kide normalde çok haraketli son iki gündür  o kadar değil . Keyfine göre davranıyor hanimefendi :) haraketli ama eskisi gibi güçlü değil boyu çok uzun haftasına göre dediler belkide yeri daraldı :)
(30 puan)
Evet olabilir cnm büyüdükçe hareketleri kısıtlanıyor sıkışıp kalıyorlar
0 oy
(67 puan)

Bende  hamileliğimin başından beri miğde bulantısı oldu daha sonra ilca başladım pirlam diye.  Onun sayesinde ne miğde bulantısıi çektim nede başka bişey şuan 33+4 haftalık olduk ilacı bıraktım 1 hafta falan oldu canım. Arda sabah bulantsi oluyor hala ama normal bu  bide arada tabiki öğürme.  Oluyor sıkma. Canını tuzlu kraker ye alır mide bulantıni <3

(741 puan)
Prillam ilk zamanlar bende çok kullandım ya . Çok şükür şuan öyle kusma yok da bı kere bı öğürme oldu . Şükür şuan yok. Teşekkür ederim :)
(67 puan)
Rica ederim canim

648,284 soru

3,417,075 cevap

4,247,839 yorum

183,253 üye

...