0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
kapalı
Sabah suyum gelmiş uyku sırasında az farketmemisim ayağa kalkınca foş diye aktı durdu hastaneye geldim halan aktı yatış verdiler 4 saat oldu 3 cm açıklık vardı ama malesef bebeğimin kalbi düzensiz atmaya başladı kalp ritmi azdı acil sezeryana aldılar..  çok şükür ben iyiyim bebek de iyi ama yoğun bakıma aldılar solunum için düzensiz nefes aldığı için oksijene bağladılar dua edin kızlar erken doğdu miniğimm ..
Gebelik haftası 36+1
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(184 puan)
Ah yeerim kuzuumm sağlık olsun başka kötü birşey olmamış Allah'tan çok çok tebrik ederim en ksia zamanda çıksın meraklanmayin böylesi hayırlıymis sağlıkla büyütün:)
(473 puan)
Arkadaşin yorumu kapanmış diye buraya yazdım canım bende kızımı 35+5 haftalık doğurdum önceki kızım sezaryen olduğu için buda sezaryen oldu suyum sancım vs hiç olmadan öylesine kontrol için gitmiştim hastaneye nts ye alındım işte sancin çıkmış felan çıkmış deyip bana yatış dediler tabi sordular bana bende kabul ettim yatisi benim bebeğimde solunum sıkıntısı vardı kuveze alındı doğduğunda kaç gün hiç görmedim eşimi içeri almışlardı ve resim çekmesi için ikna etmişti resmini gördüm kaç günün sonrasında beni de içeri aldılar gördüm nasıl bir duygu anlatamam zor dönem geçirdim 10 gün sonrasında bebeğim düzeldi şuan kızım 7 buçuk aylık oldu 5 aylık gebeyim:) rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah senide
(56 puan)
Ay insallah tez çıkar çok zor yanın boş kucagin boş Allah kimseye yaşatmasın  :(  süt gelmiyor iy8ce pskljm bozuldu..  masallah tekrr hamileliğin iz :)
(56 puan)
Amin canım inşallah dua ediyorum tek çarem o
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

652,262 soru

3,432,300 cevap

4,265,180 yorum

184,354 üye

...