0 oy
116 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (62 puan)
yeniden kategorilendirildi
İlk gebeliğim 29.haftam ve ben oturduğum yerde vajinama doğru baskı hissediyorum. Sanki nefes versem bebekte çıkacak gibi , sonra tuvaletim gelmiş gibi sıkışıyor ve yürüyünce rahatlıyor ve bahsettiğim baskı gidiyor. Bu durum nedir bilginiz var mı? Normal bir durum mu?
Gebelik haftası 29
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(9 puan)
Bi akrabam aynısını yaşamıştı. Sanki şeyim çıkıcak gibi demişti ama sorun yaşamadı hayırlısı İle doğum yapmıştı tabı sen de bunu Dr bahset canım ama kötü bişi değil için ferah olsun çocuk durusundan baskısından olabılıyor
(62 puan)
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için hakikaten içimi rahatlattınız. :)
(9 puan)
Rica ederim ne demek iyi geldiyse sevindim :) ama en kısa zaman da Dr başvuru tabi :)
(62 puan)
Kötü birşey değil deyince içim rahatladı :)16sında randevum var o zaman mutlaka doktoruma soracağım :)
(9 puan)
İçinize  Bi damla su serptiysem ne mutlu :)  güzel Bi gebelik geçirmeniz dileğiyle :)
-Reklam-
0 oy
(5,413 puan)
Şöyle normal bir durum artık ne organlara yer kalıyor ne bebege bide enfeksiyonun olabilir mi oda öyle yapar sade maden suyu kullan bitane günlük ama artık normal 
(62 puan)
İdrar yolumda herhangi bir enfeksiyon yok sadece 2 hafta önce gebelik şekeri çıktı öncesinde normaldi herşey. Bu duruma sebep olur mu hiç bilmiyorum. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

İlgili bir soru bulunamadı

652,288 soru

3,432,412 cevap

4,265,306 yorum

184,362 üye

...