0 oy
344 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (26 puan)

19+4 deyim 2. Gebeligim ve sanki ilkinde yaşadıklarımı unutmus gibiyim daha erken hissetmeye basladigim icin mi bilmiyorum ama neredeyse 15. Haftadan beri bebegimin hareketlerini hep sezeryan dikislerime yakin bolgelerde hissediyorum artik dışardan elimi tuttugumda da hissedilio ama hep gobek altinda hareket edio bu kadar asagida olmasi haftasına gore normal mi daha doktora gitmeme 2 haftam var.

Gebelik haftası 19+4

9 Cevap

+1 oy
(101 puan)

Benimkide öyleydi canım çok aşağıdaydı sanki birşey olsa hemen aşağı dusecek gibiydi.. zamanla yukarı çıkıyorlar ben şimdi 26+2 yim şu an bile çoğu hareketini aşağıda hissediyorum.. Bazi zamanlar gobegimin etrafında hissediyorum..

(26 puan)
Aynen sanki bi sey olucak gibi hissediyorum hep aşağıda hareket ettikçe cok sukur su ana kadar kontrollerde bi sorun cikmadi ama işte her ay ayrı tedirgin oluo insan
-Reklam-
+1 oy
(321 puan)

Ilk baslarda aşagida hissedersim canm buyudukce cikiyo gobeginin oralara kdr sonra doguma yakin tekrar iniyo :) 

(26 puan)
5 ay oldu ama ne bileyim biraz daha yukarda hissedilir die bekliyorum ama bizimki hep çıkışa yakin yerlerde gezinio galiba (:
+1 oy
(1,234 puan)

Bende 19+1 haftalığım bende kasiklar da ve az yukarda hissediyorum tekmelerini.

(26 puan)
Böyle yazılar okuyunca ici rahatlıo insanin valla bende telaş yapmayim o zaman boşuna (:
(1,234 puan)
Aynen canım telaş etmene gerek yokk rahat ol
+1 oy
(4 puan)

Gayet normal canim bebegin konum olarak gobegin altinda zaten 22. Haftadan sonra buyuyerek gobek hizana geliyor ve zamanla yukari cikiyor benimki de halen bazen cikis yoluna dogru tekme atiyor 28inci haftadayiz   bebegin tercihine bagli yani

(26 puan)
Sağlıcakla gelsinler inşallah dünyaya bakalim zaman ilerledikçe yasiycaz hepsini insallah (:
0 oy
(3,692 puan)

20.haftadan sonra göbek hizasının üstüne çıkıyor rahim boyu.Bide bebek pozisyonu ayaklar aşağıya doğruysa orda hissedersin normal.Sağlıkla büyüsün inşallah.

(26 puan)
Amiin insallah. Demekki ayaklar aşağı dogru (:
0 oy
(1,392 puan)

21+5 haftadayz canm bende hareket etmeye basladigindan beri kasiklarmda hissediyorum hareketlerini hep orada toplanio falan insan endiselniyor biliyorm benimde 3gebeliyim buyudukce yukari cikiyorlar zaten kafanada cok takip stres yapma 

(26 puan)
Yorunlari okuduktan sonra baya rahatladım zaten ayrıntılı ultrasona kadar kafam rahat insallah (:
0 oy
(531 puan)

Benim 26 haftalık canım yeni yeni yukarda hissediyorum hatta çoğu zaman yine aşağıda 

(26 puan)
(: ah o haftalar gecmek bilmio
0 oy
(1,452 puan)

Bende 18+5 teyim aynı dediğin gibi kasık bölgesinde hissediyorum göbeğe çıkmadı hareketler daha ama bu zorun değil canim zamanla büyüdükçe yukarıda kıpırdayacak insallah

(26 puan)
Insallah yaa yorumlari okudukca cok rahatladim (:
0 oy
(1,660 puan)

Bende 19+5im ikinci gebelik ayni dediğin gibi tam dikislerimin altında hissediyorum. Bazen ilerde dikislerim acilir mi falan diye hayal ettigim oldu o derece hissediyorum :) cunku iki gebeliğim arasindaki sure kisa. Allah in izni ile bise olmaz canım korkma. Sonuçta daha kucuk buyudukce yukarı cikarr insAllah. Sende telas yapma.

(26 puan)
Yaa ayni haftalar ayni belirtiler boyle seyleri okumak cok rahatlatio gercekten insanı doktoruma da msj atabiliyorum sorun degil ama en ufak bi seyde de onu rahatsiz etmek de istemiyorum cok iyi oldu bu yorumlari okumak (:
(1,660 puan)
Kesinlikle canim. Insan cok rahatlıkliyor. Bende senin postu görür gormez bi ohh cektim:))) yanliz degilmisim diye. Rabbim sag sağlim kucağımiza almayi nasip etsin bebislerimizi. Bizi böyle telaslandiriyorlar ama napalim. Annelik kolay degil :)

644,107 soru

3,402,039 cevap

4,229,377 yorum

182,155 üye

...