0 oy
182 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (124 puan)

Kızlar eşim beni deli etti bu konuda ;)bütün alışverişimiz bitti Yalnız ca ana kucagi, puset almadık. Ben tasıma kolaylığı acısından puset alalım diyorum o ise ,onlar araba icin kullanılıyor diyor, bez olan ana kucaklarina yöneliyor. Lütfen akıl verin hangisini almalıyım .

image

Gebelik haftası 35

6 Cevap

+1 oy
(415 puan)
Senin kocada çok biliyor demekki benim ki gibi puset daha kullanışlı oluyor daha güvenilir bence
(124 puan)
Ah ah hiç deme gitsin be bacım .hamilelik yormadı beni ,bu adama laf anlatmak yordu. Yok çocuk hemen buyicek fazla giysi almalayalim. Yok şu yok bu .;))
(415 puan)
Canım bı konuda hakkı yığınla kıyafet alma gerçekten giyilmiyor helede ilk aylarda hemen büyüyorlar yeterince al değişim olcak şekilde ama pusetten vaz geçme çünkü heryerde rahatlık :)
-Reklam-
0 oy
(245 puan)
Ben set olarak aldım ikiside vardı içinde ama puset daha kullanışlıdir bence 
(124 puan)
Bebek arabası almıştım daha önce. Acaba puset alsam ona uyumlu olur mu ki ?
(245 puan)
Bazı pusetler bebek arabasina takılıyor ama benimki takılmıyor malesef
0 oy
(5 puan)
Araba Puseti  daha iyi hem taşıma olarak hem arabada hemde misafirlikte salıncak derdin olmuyor gideceğin heryerde sallayabiliyorsun ben kullandım ikincisi olacak bnimde yine kullanacak tavsiye ederim 
0 oy
(157 puan)
Arabanız varsa ona göre alın ama arabanız yoksa bez olanı alın çünkü bende araba yok ama arkadaşım arabaya takılan pusetten verdi aşırı zorlandim eşim bile kızdı diğeri daha kolay dedi bez olani da görümcem verdi yani çok yürüme mesafesi yoksa arabaya takılandan alabilirsin 
(157 puan)
İnternete yazıp bakabilirsin aslında markasını yaz takiliyorsa çok iyi
(124 puan)
Tmm arastircam
(157 puan)
Şimdi baktım da takılıyor diye gördüm puset al takılıyor internetten baktım birde sen bak istersen yada kullanan arkadaşa sor birde satışa bile pusetle koymuşlar yani takılır
(124 puan)
+0 aydan 15 kg 'a kadar yazıyor. Yenidoğan içinde uygunsa puset almak mantıksız mi sence ?ilk gebeligim, inan puset ne ana kucagi ne bilmiyorum. ;)hastanede ilk ne kullanılıyor. Çocuğumu suriyeliler gibi kucakta taşımak istemem ;)
(157 puan)
Yani bence arabaya takılanlardan al canım daha pratik olur ve onun örtüsü de var aşırı iyi bişey yani hastaneye gittiğinde yada uyudugunda ortuyorsun ne toz girer ne başka bişey yani arabaya takılan daha iyi ondan al bence
0 oy
(192 puan)

Otomobiliniz var mı? Eğer varsa puset alırsınız, hem yenidoğan döneminde oto koltuğu olarak kullanırsınız hem de bebeği taşımak için kullanırsınız. Bebek arabanıza uyumlu bir model bulursanız kapın bir tane. Bu durumda ana kucağına gerek kalmaz zaten. Ana kucağı alırsanız güvenlik gereği ayriyeten oto koltuğu da almanız gerekecek.

Otomobiliniz yoksa da yine puset mantıklı bence. Bebeği evde pusete yerleştirip kapıda bebek arabasına takıverirsiniz. Misafirliğe bir yere gidince aman araba kapıda dursun, bebeği arabadan alayım ana kucağına koyayım diye uğraşmak yerine pusetiyle birlikte alıverirsiniz. Bebek uyuyorsa da uyanmaz. Gittiğiniz yerde de pusetinde yatar, sallanır, karşısını görebildiği için etrafını izler. Pratiklik açısından bence puset olmalı diyorum.
0 oy
(161 puan)
Ben bezli olanından kullandım pek sevmiyorum onu bu defa puset aldım zaten arabayla takımdı puseti tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
+1 oy
6 cevap 232 göst.
0 oy
0 cevap 192 göst.

648,234 soru

3,416,916 cevap

4,247,581 yorum

183,238 üye

...