0 oy
204 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (133 puan)
kapalı

image

Merhaba, 7aydir cocuk istiyorduk doktorlara da gittik sıkıntı yoktu sadece bu ay farklı ülkeye taşındım stresim ve üzüntüm 10 kat arttı ama bu sefer sebep taşınmadan dolayıydi çok zorlu ve yorucu yollardan ulaştık buraya. Şükür az önce test yaptım ve bebeğimi öğrendim. Her şeyin bir zamanı varmış. Çocuğum Türkiye de tutarsa yurt dışına gitmeyeceğim dedim ve tutmadı buraya geldik 3 hafta oldu günüm de 9 gün geçti gebeliğimi öğrendim. Rabbım herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah kalp atışını da duyarım daha önce paylasimimdan dolayı dua eden herkesten de Allah razı olsun isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim 

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(678 puan)
Hayırlı Olsun canım Sağ Salim kucağına al inşallah. Darısı bana inşallah 2 senedir bekliyorum sabırla duayla. Bende görürüm inşallah o günleri.
(133 puan)
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda
-Reklam-
0 oy
(101 puan)

Bende ingilteredeyim. 4 aydır deniyorduk bu ay ovülasyon testi kullandım 2 gün önce pozitifi gördüm. Ama burada hemen kan verilmiyormuş maalesef:( inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

(133 puan)
İnşallah ben de Amerikaya yerleştim sizinki de hayırlı olsun inşallah ben de bekleyeceğim 7. Haftaya kadar kalp atışına kadar yani öyle gideceğim hayırlısı olsun inşallah

648,963 soru

3,419,466 cevap

4,250,654 yorum

183,434 üye

...