0 oy
104 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (39 puan)

Merhaba, bugün çekildim ilk muayenem sata göre 6+1 ama doktor haftasini net söylemedi onu iki hafta sonra bakarız dedi. Çok yeni bi gebelik,henüz kalp atışı icin erken dedi o yüzden iki hafta sonra tekrar çağırdı.

Şimdi bu yolk kesesi kaç mm olduğu yazıyor mu burda ben sormayı unuttum. Kalp atışı ne zaman duyulması lazım.

image

Gebelik haftası 6+1

4 Cevap

0 oy
(1,124 puan)
Yolk kesesini bilmiyorum kac cm olması lazım ama olumsuz bir durum olsaydı dr unuz söylerdi kalp atışı da kese göründüğüne göre en geç 1 haftaya duyulur 
(39 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(832 puan)
6 haftalık oldum bende cuma gitcem hastaneye
(39 puan)
İlk muayene mi olucak, yani bakıldı mi daha önce ultrasonla
(832 puan)
bakıldı canım da az göründü dedi kilon var istersen altdan bakalım dedi ben beklemeyi sectim bide doktor diğildi asistan güvenemedim cuma bida gitcem
(39 puan)
Çok stresli bi süreç ya:/ git gel görüldü görülmedi gerçekten stres durumdayım. İnşallah sorunsuz devam ederiz :))
(832 puan)
işallah canım bu hafta 2 olcek gitiğim hayırlısı bakalım
0 oy
(1,940 puan)
Yolk kesenin ölçülerini neden merak ettiniz, doktorunuz bebeğin kendi kesesiyle yolk kese arasında bir uyumsuzluk olduğunu söylemedi değil mi? Hayırlı olsun bu arada. Sağlıklı bir ömür dilerim. 
(39 puan)
Çok teşekkür ederim:) doktorum yolk kesesi ile ilgili vs olumsuz bişey demedi normal devam ediyor şu an dedi ama internette orda burda sürekli biseyler okuyunca aklıma takılıyor:) bazen sürekli okuyarak pimpirikli bi hale geldim :)
(1,940 puan)
Aman aman :) Şimdiden başlarsanız pinpiriklenmeye zor geçer bu 9 ay :) Gebelikte avuçta tutulan kelebek misali ne çok sıkacaksınız, ne de çok serbest bırakacaksınız. Diğer türlüsü eziyet olur.
(39 puan)
Dilerim normale dönerim bir an önce :D
0 oy
(630 puan)
Benm kabusum olmuştu yolk kesesi :(çok şükür kötü günler geride kaldı ama  nıye bu kdr olumusz düşünuyorsnz doktor emin ol derdi olumsuzluk görseydi ben başıma gelince öğrendim çok arastrdm üçüncü gebelgmde başıma gelince öğrendim sorun yokken keyfinze bakın 
(39 puan)
Ne mutlu size :) kötü zamanları geride bırakmanız çok güzel:) ben hiç inanmazdım gebelikte hormon vs değişiyor ruh hali olayına ama cidden başka biri oldum beni çok etkiledi çok hafif mide bulantısı var, böyle sürekli bi huzursuzum sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum, niye kalp atışı duyulmadı diye taktım kafaya darmadağın oldum , gerçekten hiç huzurlu olamıyorum .
(630 puan)
Yolk kesesi olması şuan gebelgn ilk adımlari mesela boş gebelik geçirdim yolk kesesi hiç birşey yoktu kürtaj oldum sonra ikinci yolk kesesi var dediler büyük iğne fln kullndm kaç doktor degstrdm ne olduğunu o zaman öğrendm 22 haftalık olduk şükür hamileyken zaten asıırı değişiklk oluyo anne olunca doğur gene farklı şeyler görüyor insan kendinde ama canım olumsuz birşey demems doktor boşuna strest e girme burda çok şey okuma öğrenmenn zararı bı yandan :)
(39 puan)
Evet cidden okudukça strese gidiyorum artık , o yüzden az girip okumaya çalışıyorum en iyisi böyle gerçekten yoksa psikoloji falan kalmıyor:))

650,164 soru

3,423,941 cevap

4,255,963 yorum

183,741 üye

...