0 oy
110 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (3 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar 38+4 haftalık gebeyim. Sürekli kaygı halinde duruyorum. En ufak bir şey de ya bebege bir şey olursa diye endişe ediyorum. Sürekli deterjan çamaşır suyu falan kullanmiyorum bir şey olursa diye. Şimdiye kadar 2 3 kere öyle kullandım cif birde porçöz,azıcık kokudan rahatsız olsam hemen bırakıyorum ama bu sefer de tedirgin oluyorum neden kullandım ki bebek etkilenir mi acaba diye. Öyle baş dönmesi kusma falan bi şey olmuyo kullanım sonrası ama bebek etkileniyor mudur sizce. 
Gebelik haftası 38+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(122 puan)
Annelik işte .... Merak etme bebeğin için sen en iyisini bilir ve hissedersin, son ana kadar deterjanjin içinden çıkmayan da var , çok dikkat edip sorun yasayanda ,o yüzden psikolojik olarak kendini yıpratma , az kalmış bebişim gelmesine tadını çıkar ve kendini yorma , destek olabilecek birileri varsa onlar yardımcı olsun, eğer benim gibi kimsen yoksa yakınında uzat ayaklarını ve hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar 
(3 puan)
Evet zaten bu zamana kadar yatarak geldim diyebilirim. Daha yeni yeni kendi işimi yapıyorum. Sürekli kullanmıyorum zaten. Gerçi yiyecek ekmeği olduktan sonra Rabbim nasip ettikten sonra her türlü dünyaya gelir eğer nasip te değilse kuş tüyünde yatim gene olur.  Deprem bölgesindeyim depremi büyük hissettim hala da oluyo sürekli artçı belki de onun vermiş olduğu psikoloji bilmiyorum.
-Reklam-
0 oy
(312 puan)
Yaşadığınız şey kaygı bozukluğu yani anksiyete. Özellikle gebeliğin ilk ve son zamanlarında görülür. Ama önemli olan sizin bunu büyütmemeniz. Çok pimpirikli olmayın yarın bir gün bebeginiz dogcak illa ki hastalanıcak düşücek kalkıcak güçlü ve sakin olmanız lazim.
(3 puan)
Evet bende diyorum sürekli kaygı bozukluğu diye. İşte elimde olmadan yapıyorum. İnşallah hayırlısı ile sağ saglim kucağıma alırım ümit ediyorum ki bu kadar kafaya takmam her şeyi. Rabbim yardımcımız olsun. Nasipten öte yol yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
9 cevap 426 göst.

654,954 soru

3,442,571 cevap

4,276,731 yorum

185,048 üye

...