0 oy
291 göst.
Doğum kategorisinde (309 puan)

Merhaba anne ve anne adayları :) normal doğumla ilgili merak ettiğim  birkaç şey var eğer aranızda tecrübeli anneler varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

1) Nişan ve su nasıl geliyor? Nişan leke şeklinde su ise normalden fazla bir akıntı şeklinde mi geliyor?

2) Sancılar başladıgında doktora gittiğimizde bizi acilden alıp sonra doğuma mı çıkarıyorlar?

3)Doğum esnasında hemşire ve ebeler mi yönlerdiriyor yoksa doktor daha mı ön planda oluyor?

4)Doğum yapıldıktan sonra temiziliğimizi biz mi yapıp doğumhaneden çıkıyoruz yoksa ordan yardımcı oluyorlar mı üzerimizi giymeye felan.

Gebelik haftası 29+1

5 Cevap

0 oy
(17 puan)
Nisan kanlı akıntı su ise idrar gbi değil tutamıyorsun akıyo kendiliginden

Sancın olunca odaya alıp açılmana nstye bakıyorlar doğum olana kadar odada duruyorsun giyinme konusundada refakatcin odaya çıkınca giydiriyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bi hamlede doğurmayı nasip etsin
(309 puan)
Çok tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(122 puan)
1- Nisan baya sümüksü gibi birşey onun farkını görünce anlarsin kuzum, su da tutamiyorsun baya çeşmeden akar gibi akıyor fosur fosur olmasada kendiliğinden akıyor.

2-  her hastenin farklı olabilir biz poliklinik girişi yapmıştık ordan doğumhane servisine yatisa aldılar.

3- ebeler daha ön planda olur cogunlukla , kendini onlara teslim et doktorun müsaitse tüm süreci yanında da geçirebilir ,ben her iki durumu da yaşadım .

4-herseyine yardımcı oluyorlar senin , giyinmene de ,temizlenmene de 

* Yine de her hastane ve her çalışan personel bir değil , bu söylediklerim küçük çaplı değişkenlil gostebilir*. Sağlıcakla al kucağına inşallah 
(309 puan)
Tesekkur ederim cevabınız icin
0 oy
(9 puan)
Merhaba benimde 1.5 yaşında oğlum var normal doğum yaptım. Nişan kanlı bir akıntı leke gibidir, su ise aniden gelen idrar gibidir tutamazsınız afedersiniz altına yapmış gibi hissediyor insan benim sancım 5 dakikada bire düşünce nişanda gelince gittim hastaneye. Açılma olmadığı için suni sancı ile 40 dakika içinde bebeğimi kucağıma aldım. Doğumdan sonra çalışanlarda yardımcı oluyor refakatçiniz de yardımcı oluyor. Ama biraz sabır ederseniz her şey 1 saat bile sürmüyor normal doğumda ki annelik hissi bambaşka bir şey umarım sağlıkla gelir bebişiniz.
(309 puan)
Teşekkürler cevabınız için.
(340 puan)
İlk gebelikte mı bu şekilde dogurdugunuz ikinci gebelikte mi benim ikinci olacakta ilki zor geçmişti bunu bilmiyorum biraz korkuyorum nasıl olcak diye
0 oy
(27 puan)
Ben devlette dogum yaptim kimse giyinmeme yardim etmedi elimde ilacla su bile vermediler ortumu bile utanip ben kaldirdim.normalde ebeler daha on plandaymis ama ben de doktor hanim daha cok ilgilendi dogum esnasinda
0 oy
(409 puan)

8,cm açıklık ile hastaneye gittim hemen doğumhane ye çıkardılar yarım saat bile sürmedi doğumum doktor ilgilendi doğumum la bu yüzden dikişim olmadı ben küçük bir el çantası da hazırlamıştım doğumhane de annem gelip giydirdi sonra normal odaya geçtim su ve nişan gelmedi bende doğum sırasında suyun geldi sizede kolay doğumlar diliyorum çok güzel bir süreç :)

(23 puan)
Sancilarini evdemi cektin

İlgili bir soru bulunamadı

651,160 soru

3,427,873 cevap

4,260,452 yorum

184,041 üye

...