0 oy
168 göst.
Doğum kategorisinde (119 puan)
kapalı
Kızlar 3 gün önce doğum yaptım ama  bebeğim sürekli meme istiyor neredeyse 20 sürmüyor arası uyurken uyanıyor ağlıyor sizde sebebi nedir göğüslerim çok sertleşti ne kadar emsede taş gibi 
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Bu kısım gebelere aittir  Sol üst köşeden bebek bakımı kısmında soru sorabilirsiniz.

4 Cevap

0 oy
(148 puan)
Doymuyordur.ılık su ile goguslerinizi yikayin asaga insin süt.peynirleşmesin
(119 puan)
Teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(397 puan)
Kuzum yüksek ihtimal mastit olmuşsun doktora git benimde 11 günlük bebeğim mastit oldum doymuyorlar mama veriyorum 
0 oy
(492 puan)
Her gün ılık su ile duş alın. Bende aynı sizin gibiydim. 2 aglik oğlum şimdi. İlk başta süt gelmiyor sizde biliyorsunuz su gibi bir sıvı geliyor. Onun süte dönmesi için  her gün duş alın. Hem siz rahatlarsiniz hem sütünüz beyaza döner. Benimde taş gibiydi dus ala ala her istediğinde emzirerek geçti. Sürekli meme istemesinin nedeni ise midesi çok küçük kiraz kadar. Onun için çok çabuk acikiyolar. Doktorlar 2 saatte bir emzirin Diyor ama bence 1 1.5 saat arayla emzirin ya da her meme isteyince emzirin. Sarılık olmaz. Ben her saat başı ve her meme istediğinde emzirdim ve sarılık hiç olmadı. Kuru dut ve kuru üzüm hoşafı yapın icin. Ben şekersiz yapıyorum zaten tatlı iki ürün de. o da çok iyi geldi bana hem süt yapar. Ben hiç sağım makinası vs vs almadım. Bence sağlıksız bir ürün. Çalışan anne iseniz bişe diyemem mama vermektense sütü dolaba koymak iyi bişe ama ben hiç mantığıma oturtamadim bu sağma ve biberonla verme işini. 
(492 puan)
Rica ederim ne demek. İlk 0-3 ay hamileligin 4. Trimester derler. Sürekli kucakta memede kalmak isteyebilirler. Eğer sürekli agliyorsa yerine koydugunuzda hemen uyanırsa sling kanguru ya da hem yenidoğan için hem de ileri yaş için kullanılabilen kangurular var. Onları kullanabilirsiniz. Yeni doğum yapmışsınız belki arastiramazsiniz. Size bir iki model soylim onlara bakın. Eğer maddi imkanınız varsa Trendyolda adı boroosh baby fiyatı 1675₺ biraz daha kaliteli olsun isterseniz babyjörn var. Ergobaby markası var. Biz orta gelir aile olduğumuz için ben e bebekten babyplus discovery kanguru aldım. Önemli olan m oturuş. O da kargoda gelmedi daha.
(492 puan)
Birde sling var. Onu çok öven anneler var. İlays beauty markası çok iyi diyorlar. Muadilleri var.
(147 puan)
Çok güzel açıklamışsınız. Tebrik ederim. Bu doğruları maalesef çoğu anne bilmiyor.
(492 puan)
Teşekkür ederim. Bende yeni anneyim. Araştırarak ve annemi de dinleyerek öğrendim bunları.
(147 puan)
Anneniz böyle dopru şeyleri söylüyorsa ne mutlu size. Çünkü çoğu eski kadınlar, hep "doymuyordur, memelerin sönmüş, mama ver" diyorlar. Annenizi tebrik ediyorum.
0 oy
(147 puan)
Emzirme danışmanlarından yardım aldım. Çoğu şeyi onlardan öğrendim. Bebekler ilk 3 ay memede yaşarlar. Yani yapışık gibi olmanız, daima emmek istemesi normal. Acaba doymuyorda böyle yapıyor diye düşünmeyin ve böyle söyleyenlere aldanıp mama vermeyin sakın. İlk 3 ay maalesef çok zor. Facebook ve instagramda emzirme danışmanı sayfaları var. Dilerseniz atarım sayfalarını. İlk çocuğumda bana doymuyo mama ver dedilerde inandım öyle yaptım bilmediğimden. Bebeğim 6 aylıktı öğrendim herşeyi. Ama maalesef memeyi bıraktı. Memelwrinizin taş gibi olması, mastit olmuşsunuz. Elinizle sağım yapmanız gerek. Sıcak duş iyi geliyor. Birde lahana haşlayıp koymanızda rahatlatıyor. 
(119 puan)
Ay teşekkür ederim ♥️ rahatlattı iz mama vermem zaten biraz sabırlı olacağız inşallah
(147 puan)
Rica ederim. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz. Şunuda bekirteyim; doktorlar emzirme ile ilgili eğitim almıyorlar. Ona göre çocuk doktoruda mama tavsiye edebilir dikkatli olun .

İlgili sorular

649,585 soru

3,421,893 cevap

4,253,629 yorum

183,595 üye

...