0 oy
160 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
Kızlar nasıl olduysa evin içinde hasta oldum. Burnum akıyor, öksürüğüm var bir de halsizliğim var. İlaç kullanamıyoruz malum evde de bitki çaylarına bakayım dedim içinde maşallah her şey var o yüzden tüketemedim. Ve en önemlisi bebeğime zarar verir mi hastalığım. Bugün karnımda az hareket hissettim devlette acilde de kanama olmazsa bakmıyorlar. Genelde öksürüğüm daha çok ön planda. Öneriler için şimdiden çok sağolun.
Gebelik haftası 23

4 Cevap

+1 oy
Ev yapımı nane limon içebilirsiniz. Mandalina portakal greyfurt tüketin. Bende aynı şekilde olmuştum böyle atlattım. Limonlu karabiberli şehriye çorbası falanda iyi gelmişti. C vitamini içeren meyveleri çok yemiştim geçene kadar. 
(51 puan)
Teşekkür ederim ben de mandalina yiyorum. Limon bal içiyorum.
-Reklam-
+1 oy
(546 puan)
Hayır ona zarar vermez ama sen çok zorlanırsin bol bol vitamin alman gerek. Soğuk algınlığı bağışıklığın düşmesi demek gebesin buna iki kat ihtiyacın var bol bol mandalina portakal ye. 
(51 puan)
Teşekkür ederim.
+1 oy
(5,763 puan)
Herkes hamileyken hasta oluyor . Bise olmaz normal bise yani korona bile oldum bn hamileyken. Buna yapacak bise yokki. Olmasak tabiki daha iyi enfeksiyon vs vucuda girmese ama yapcak bise yok her on hamileden 9 u kesin bir sekilfr hasta olur dokuz ay icinde illaki
(51 puan)
İlk hamileliğim olunca korktum bir de internette biraz araştırınca korkum fazlalaştı.
+1 oy
(7 puan)
Ben dokuz gun grip yattim. Tek geçiren zencefil oldu tozu degil ama diğeri. Mucize gibi birşey onu kaynatip suyunu için
(51 puan)
Çok geçmiş olsun.

653,569 soru

3,437,383 cevap

4,270,777 yorum

184,688 üye

...