0 oy
61 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (107 puan)
kapalı
Ben sezeryan doğum yapmak istiyorum ama çok kötü diyorlar normal doğum daha iyimis siz nasıl doğum yaptınız tecrübeli anneler yardım edin bende ilk gebeyim tecrubesizim
Gebelik haftası 18
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(43 puan)
İlk gebeliğimde kendime güvenmediğim için sezeryan istedim ve o kadar çok pişmanımki evet kolay oluyor doğum anı ama ondan sonra sizin bakıma ihtiyacınız oluyor bebekle tam ilgilenmiyor sunuz iyileşme sürecinden sonra ancak bunuda geçtim bebekler için ve bizim için en sağlıklısı normal doğum muş meğer okadar çok pişmanımki şuan ikinci gebeliğim normal doğum istiyorum ama bulunduğum şehirde sezeryan sonrası normal doğum destekleyen bir hekim yok malesef olsa bile özel hastanede ve fiyatlar dudak uçuklatıyor onu karşılayacak durumumuz yok. Sezeryan doğum bebeklerimizi hayatı boyunca etkiliyor ve bizide aynı şekil ama normal doğum ,doğum anında bile o kadar sağlıklıymış ki çok pişmanım sezeryan olduğum için. 
-Reklam-

İlgili sorular

649,713 soru

3,422,344 cevap

4,254,163 yorum

183,628 üye

...