0 oy
186 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Geçenlerde buraya birden belirtilerim geçtiği için bebeğime bişey olduğundan şüphelendiğimi yazmıştım. Ama asla kötü düşünmek istemedim ve kontrol günümü bekledim 12.hafta ikili test için gittiğimizde bebeğimin kalp atışının durduğını söylediler. Karından vajinadan ve detaylıda da aynı şekilde kalp atışı duyulmamıştı ve gelişimimin 8+6 da durmuş olduğunu söylediler. Ve kürtaj yapıldı mecburen. Kendimi buna hazırlayarak gitmiştim içimde bi yerlerde bunun olabileceğini hissediyordum çünkü. Bebeğin rahme düşmesiyle annelik duygusu hisleri yükleniyo insana demek ki. O kadar canım yandı ki anlatamam. Biliyorum bu durumu yaşayan çok kişi var ve yaşayanlar beni çok iyi anlayacaktır. Çok istiyorduk ilk bebeğimiz olacaktı ama alacak nefesi yokmuş yavrumun. Kendimi koca bi boşlukta ve o kadar anlamsız hissediyorum ki. Allah kimseye yaşatmasın Rabbim beterinden korusun. Hep dua ediyorum isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Her şerde vardır bir hayır elbet. 

3 Cevap

0 oy
(290 puan)
Allah sabır versin canım daha Şu an ben de aynı durumu yaşıyorum Benimkisi de 8 hafta bir günlükken durmuştu Ben de bir hayal kırıklığına uğradım toparlanmak biraz zor ama inşallah Allah yeniden verir sağlıklı bir şekilde Sizin ilk gebelik mi herhangi bir test yapılacak mı
(290 puan)
Evet canim benim ki tane oldu malesef
(17 puan)
Çok zor gerçekten. Peki canım sizden bi test istediler mi ya da sebebi neymiş kalbinin durmasının söylediler mi
(290 puan)
Ilki türkiye'deydi Patoloji sonucu temiz çıktı şimdi yurt dışındayım 3 düşükten sonra araştırma yapıyoruz dediler
(17 puan)
Umarım kötü bişey çıkmaz ve sağlıklı hayırlı evlâtlarınız olur inşallah
(290 puan)
Amin insallah canim sanada daha yasatmasin rabbim
-Reklam-
0 oy
(340 puan)
Çok zor bir durum gerçekten. Benim de 3 düşüğüm var. İlk 3 aylık düşüklerde genellikle kromozom bozukluğundan ötürü oluyor. Tabiki başka sebepler de olabilir. Belki hemen istemezler ama tekrarlayan düşüklerde ve ileri yaş hamilelikde test yapıyorlar nedenini bulmak için. 
0 oy
(1 puan)
Benimde 8 . Haftaya kadar sabah bulantım vardı 5 ,6 gündür hiç bir belirtim yok bu normal mi 
(17 puan)
Sizi korkutmak istemem çünkü kişiden kişiye değişiklik oluyor kimisi için normal bi durum. Ama bende o şekilde oldum 9. Haftadan sonra birden belirtilerim kesildi mide bulantım göğüs hassasiyetim ve akıntım bitmişti. Ama kötü düşünmeyin çünkü herkeste aynı olmuyor.

İlgili sorular

652,140 soru

3,431,833 cevap

4,264,641 yorum

184,317 üye

...