0 oy
102 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (395 puan)
Kızlar iki gündür camsdir suyuyla temizlik yapıyorum biraz fazla oturudm kalktım. Ağrım var belim kötü uzanıyorum ağrım durmuyor, kasıklarıma ve daha aşağıya sancı giriyor arada karnım da ağrıyor ama hareketlerini geç de olsa hissediyorum şuan. Progestan alıyorum kanamam da yok bunlar naisl gecer? Bebeğime bir şey olmaz değil mi? Haftada bir böyle yapıyorum ve bu oluyor. Çamaşır suyu dışında sirke, karbonat her şeyi denedim lekeler geçmiyor yine mecbur kullanıyorum.
Gebelik haftası 20

2 Cevap

0 oy
(395 puan)
Dün biraz fazla akıntım da oldu korkuyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,871 puan)
Ağrıların deterjan dan değil yorulmaktan oluyordur. Lütfen kendini yorma gebeliğin yarıya gelmiş günah karnındakini de düşün varsın ev 1 hafta daha pis kalsın sonra yaparsn karnında taşıdıgın emanet bir insanın canı bunu unutma. Bide progestan kullanıyorum diyosun demek ki o ilacı verdiklerine göre bir risk görmüşler vermişler riskli halinle temizlik yapıcam diye kendini de bebeğini de yorma. 
(395 puan)
İnanın haftada bir bazen iki haftada bir yapıyorum. Hep uzanıyorum, dikkat ediyorum. İki kaybım var çok korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye. Rabbim onu da bütün evlatlarımizi korusun.
(2,871 puan)
Amin kuzum Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli vaktince bizlere kavuştursun. Yapma  hiç bişey yat dinlen

İlgili sorular

649,324 soru

3,420,824 cevap

4,252,445 yorum

183,520 üye

...