0 oy
74 göst.
Doğum kategorisinde (15 puan)
Konyada hangi özel hastanede doğum yaptınız, neresi daha iyi, fiyat bilgisi de verebilir misiniz 
Gebelik haftası 33

3 Cevap

0 oy
(425 puan)
Geçen bir arkadaş yazmıştı. Medova hastanesinde eşinden dolayı sigortalı 20 bin demişler. 
(15 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,622 puan)
Bebeğimin kalbinde sorun olduğu için doğuma kadar Selçuk tıpta perinatolojide takip edildim, ardından doğum için Medova hastanesine geçtim. Bebeğin küveze girme durumu yoksa Medova hastanesi doğum için ideal hastanelerden birisi ama küveze girme durumu varsa yenidoğan yoğun bakımı tam bir rezillik ve asla tavsiye etmem. Mama hazırlamaya üşendikleri için bebek daha fazlasını tolere edeceği halde anne sütünü az az veriyorlar bebeği aç bırakıyorlar, aldığınız bezleri diğer bebeklerde kullanıyorlar (biziminkini kullansınlar hiç sorun değil ama başka bir bebeğin hakkı bize geçsin istemem). Solunum cihazının hortumu bebeğin yüzünde aşınma yaptığı için yara oluyor o yaraya bir merhem sürmüyorlar bebek acı çekiyor. Yoğun bakım kuralları çok esnek önlük galoş zorunluluğu yok, eller yıkanıyor mu kontrol eden yok. Hasta mahremiyetine önem vermiyorlar. Bebeğimin kalbi durup CPR yapıyorlar aileye bilgi vermek yok, aşı yapıyorlar aileye bilgi vermek yok, en son yaptıkları aşıdan dolayı bebeğimin ateşi 40 çıkıp havale geçiriyor ve yine bize haber vermek yok. Bebek hastanemizde ölecek başımıza iş alacağız diye apar topar Başkent Hastanesi'ne sevk ediyorlar, bebek hastaneden çıkarıldıktan sonra bize haber veriyorlar. O anda da havale geçiriyor diye sevk ettik demediler, ben sevk edildiği hastanede öğreniyorum gerçeği. Başkent Hastanesi'nde 6 gün kaldık; bebeğimin üzerini giydirmişler, anne sütü + mama verip kilo aldırdılar, ıslak mendil yerine pamuk kullanıyorlardı. İnsanca muamele gördü yavrum orada. Yoğun bakım kuralları çok katı ama bu hastaların yararına olan bir uygulama. Başkent Hastanesi'nde doğum yapmadığıma çok pişman oldum, Medova hastanesi takipli bebekler için pişmanlıktır. Allah karşınıza iyi bir hastane ve iyi bir doktor çıkarsın. Bu gerçekten hayatî denilecek kadar önemli bir karar. Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 
(4,622 puan)
Maalesef öyle. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim..
(16 puan)
Bu ara bu hasta çocuk bilmem kalbi delik yaşamaz alalım lafları yine çoğaldı doktorların. Sizi tebrik ediyorum yavrunuza sahip çıkmışsınız, birçok kişi bunu duyunca aldırıyor maalesef hiç bir başka doktora sormadan kontrol ettirmeden tamam diyorlar. Medova hastanesini oldum olası hiç sevmemiş biri olarak artık bunları duyunca tamamen sildim artık kafamdan. Bende ilk doğumda hiçbir müdahale istemedim aşı v.s yapılmadı da ama hastanede yatmamıştık o zaman tabi şimdi ikizlerler inşallah yine yatmadan çıkmak istiyorum. Aslında korkum bu yönde benimde yatarlarda bana sorulmadan herhangi bir müdahale de bulunursa hemşire ler diye korkuyorum. Malum yanlarında sürekli duramayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
(4,622 puan)
Amin arkadaşım amin. 7. ayıma kadar kürtaj konusunda inanılmaz baskı yaptılar, hatta doktorun biri kolumdan tutup beni sallamıştı çok ciddi sorunları var bu bebeğin diye. Bir karıncayı bile öldüremeyen ben, evladımın atan kalbini nasıl durdurabilirdim ki.. 40 gün yaşadı, o kadar tatlı bir bebekti ki yüzüne bakıp bakıp Allah'a şükrettim, beni böyle güzel bir meleğe anne olarak seçtiği için.. Evet şimdi ayrıyız ama ahirette kavuşacağız Allah'ın izniyle.. Yatış işlemlerini yaptırırken mutlaka söyle canım benden izinsiz bebeklerime herhangi bir işlem yapılmasını istemiyorum diye. Rabbim doğumdan sonra yavrularınla doğrudan evinize geçmeyi nasip etsin.. Sen de bebişlerin de Allah'a emanet olun.. Güzel haberlerinizi alırız inşallah buradan ❤️
(16 puan)
Amin amin amin inşallah. Allah size de tekrar tekrar nasip etsin inşallah. bu yaşadıklarınıza acılarınıza kefaret olarak Rabbım kucagınızı yuvanızı boş bırakmasın.
(4,622 puan)
Amin inşallah Allah razı olsun.
0 oy
(16 puan)
Ben ilk doğumumu medicana da rengin hnm da yapmıştım herhangi bir sorun yaşamadım. Şimdi ikizler için yine oraya gidiyorum inş yine orda doğum yapacağım ama korkmuyor da değilim yani bu erken doğum mevzuları yüzünden. Allah hepimizin karşısına vicdanlı merhametli insanlar çıkartsın inşallah. 
(15 puan)
Yok canım ereğlide yaşıyorum normalde, erken doğum ihtimalim olduğu için konya merkezde otelde kalıyorum
(16 puan)
Şu an hangi hastanede yapılıyor takibiniz peki. Kaçıncı haftadasınız
(15 puan)
Şehir hastanesine gittim 4 gün yattım çıkardılar artık medovaya gideceğim 33. Haftadayım
(16 puan)
Bence medovaya hiç başlamayın yani sizin kararınız tabi. Medicana da aynı fiyatta  neredeyse oradaki doktor ve imkanlar daha uygun sizin için. İkiz gebelik dediniz diye yani.
(16 puan)
Birde neden Ereğli de doğum düşünmüyorsunuz merak ettim Lütfen kusura bakmayın. Sonuçta ikiz bebek yani erken doğum riski de var, küvezde kalabilirler sizin için daha zor olmayacak mı burada doğum yapmak. Gelip gitmek yada uzun süre burada kalmak da sizi yıpratabilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
13 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatmanur yurteri (148 puan) sordu

655,762 soru

3,445,630 cevap

4,280,343 yorum

185,278 üye

...