0 oy
325 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (199 puan)
kapalı
Ne olur herkes son postuma baksın içimi rahatlacak bişey söylesin ben 1 aydır nefes alamıyorum artık 
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(2,076 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Korktum, olur mu öyle şey daha net kesin doktor budur! Demeden korkmayın Allahın iziniyle hiçbir şey olmaz ben gerekli duaları da ederim. 

Ben daha 22 yaşındaydım, aniden kilo almaya başladım, her akşam yemeğinde yada öğle yemeğinden sonra midem öyle bir şişiyorduki nefes dahi alamıyordum, dahiliyeye gittim ilk defa, doktor annem troid kanseriydi diye troidlerime baktı, meğerse haşimato hastasıymışım, ödem ve şişkinlik yaptı midem de, bir de üstüne demir bağlama kapasitem şuan hamile olduğum halde düşük, yeterli demir takviyesi ulaştıramıyor vucudum, eşinizin troidleri yavaş çalışıyordur belki. Korkmayın, bütün şikayetler bende de var ama çok şükür mide kanseri vs durumundan hiç şüphelenmediler.
-Reklam-
0 oy
(115 puan)
Gebelik olmadığı için mi böyle yazdınız
0 oy
(355 puan)
Geçmiş olsun cnm ama en yakın zamanda psikoloğa görünmen gerek cnm sorun ne olursa olsun en iyi uzmanlar bilir buradaki kimse yardımcı olması anlık rahatlama olur sende ama çözüm olmaz çok geçmiş olsun kuran biliyorsan insirah suresi oku bol bol tesbih gibi çek Rabbım şifa versin sana 
(199 puan)
Zaten doktorun ağzından daha mide kanseri şüphesi bile çıkmadı
Ama ben internetten arastira araştıra maf oldum
Tüm psikolojim bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum
(32 puan)
Kız bnde geçen sene internetten bağırsak kanseri olduğumu öğrendim ama çok şükür değilmişim sen internete ne bakıyon yaaa öyle herkes internette yazanı yaşasa kimse sağ kalmaz kalk bi inşirah aç telefonda tüm gözünü dinle rahatlat içini bn 30 yaşımdayım 13 senedir mide sorunu yaşıyorum ülserim var bu yayılıp kansere dönüşebilir şimdi bn oturupta kanser olmamı mı bekleyecem güzel düşün güzel olsun korkma

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.

648,254 soru

3,416,818 cevap

4,247,436 yorum

183,234 üye

...