0 oy
66 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
Kızlar merhaba. 12+2 günlük hamileyim bugün sabahtan beri sol taraf kasıklarım da ara ara şiddetli ağrı giriyor. Üç gün önce ağır grip geçirdim. Hâlâ da öksürük ve hapşırma var. Öksürdükçe ağrı daha çok giriyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Doktora gitmeye gerek var mı çok panik yapıyorum lütfen yardımcı olur musunuz? 
Gebelik haftası 12+2

1 cevap

+1 oy
(2,088 puan)
Aynı durumu bende yaşadım, 12 haftalıkken ağır grip de atlattım serumla geçti, sol değil de, sağ tarafım da çok ağrı hissettim, uyuşmaya kadar gitti doktor rahmin orada geriliyor dedi ama tabii burada ben yaşadım normaldi sizinki de normaldir diyemem, siz ağrınızı takip edin, eğer kanama olursa doktora gidin, çok şiddetli dayanılmayacak kadar ise doktora gidin.
(76 puan)
Kanama hiç olmadı. Fakat ağrı öksürdükçe hapşırdıkça daha da ağırlaştı kadın doğum aciline gideceğim büyük ihtimalle çok  panik oluyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
(2,088 puan)
Ağrı, hapşurma, bunlar şuan 19 haftalığım, olduğu zaman ağrılar, batıyor. Reglken de öyle oluyordu, siz yine de gidin en iyisini size doktorunuz söyler içiniz rahat eder.
-Reklam-
0 oy
(323 puan)
Bende 7+4 hamileyim 2 3 gün sol kasığımda iğne batması tarzı ara ara ağrım oldu aynı ağrı rahminde de oldu ben büyüme ağrısıdır diye düşünüp bi şey yapmadım şiddetli değildi önemsemedim geçti acaba sizin de yerleşme rahim büyüme ağrısı mıdır inşallah normal bi ağrıdır Rabbim sana da bebeğine de sağlık versin ❤

İlgili sorular

650,250 soru

3,424,298 cevap

4,256,446 yorum

183,762 üye

...