0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29 puan)
Merhabalar.. 15 haftalik hamileyim daha önce arada bir kahverengi akintim oluyordu ćok az. Dr iğne verdi bir tane. İki gün öncede gece az miktarda kanama geldi lekeleme kadar. Dr gittik bebekte ve plesantada sorun yok ama rahimde sancı goruyorum dedi ama açılma yok dedi. 3 tane iğne birde Progestan verdi. Bugün yine leke şeklinde kan geldi. Neden oluyor anlamıyorum.

3 Cevap

0 oy
(29 puan)
Bnm ağrım yok sadece bazen belim ağrıyor geçiyo 
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan)
Dinlenmiyorsunuzdur belki yeteri kadar,gerekirse düşük tehlikeniz geçene kadar ev bile süpürmeyin sürekli dinlenin uzanın bacaklarınızın altına minder koyup bacaklarınızı yükseltip öylece yatın fazla hareketten cinsel ilişkiden kaçının  bol su için bebeğiniz için fazla hareketten kaçının her kanama düşük tehlikesidir bebeğiniz için kendinize çok dikkat edin.
(29 puan)
Bir kızım daha var 4 yaşında. Pek dinleyemiyorum ama ağır işte yapmıyorum. Cansel birliktrlijtende uzak duruyoruz. Şu çok içmiyorum. B7lantilarim yeni bitti yinede suyu içerken zorlanıyorum.  Yine de daha fazla dikkatetmeye çalışacak artık:( ilk hamileligmmde böyle sorunlar olmamıştı kanama gibi.
0 oy
(554 puan)
Doktora git 
(29 puan)
Dun gittim igne ve progestan verdi

İlgili bir soru bulunamadı

651,942 soru

3,430,915 cevap

4,263,586 yorum

184,262 üye

...