0 oy
108 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (27 puan)
Selamunaleykum. 14 haftalik hamileyim. Bir süredir sol belimden sol kalçama doğru ağrı hissediyorum. Ardından ağrı sol bacağımda da oluşuyor. Ancak sağ tarafımda hiç ağrı yok. Bunun gibi bir şey yaşayan var mı?
Gebelik haftası 14

4 Cevap

0 oy
(20 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hamileliğimin ilk zamanlarında ve yanılmıyorsam 20. hafta civarında yaşadım bu durumu. Doktoruma sorduğumda önceden bel fıtığı var mıydı dedi ki bende yoktu. Ama özellikle çok yorulduğumda, dinlenmeye fırsat bulamadığımda bu durumları yaşıyorum 
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Bende de sağ tarafımda oldu. Öncelikle devam ederse doktora gitmenizi oneriyorum kesinlikle. Çünkü burada konuşulanlar sadece tecrübe. Size teşhis koymaz. Allah korusun başka bir durum olmasın.

Ben ağrı sebebiyle direk beklemeden gittim. 10.haftamdaydim. kum dokuyorsun dediler. Sonra da hamileliğe bağlı sağ böbrekte genişleme varmış diye kontrole gidiyorum. Tüm bunlarin yanında havalar çok soğudu diye iki kat giyip bel bolgemi sıcak tutuyorum ve içtiğim suyu iki katına çıkardım. Ağrılarım kesildi çok şükür.

Once doktorunuzla görüşün. Acile de gidebilirsiniz. ama çok şiddetli ağrınız varsa ihmal etmeyin.
0 oy
(210 puan)

Aleyküm selam geçmiş olsun öncelikle bende de bel fıtığı var ve genel de bel fıtığı ağrısı tam olarak bahsettiğiniz şekil de oluyor :( ama yine de bir doktora danismaniz sağlıklı olur..

0 oy
(191 puan)
Bel fıtığında bu ağrı oluyo genelde benimde sol tarafimdaydi.. ama bebek sinire baskı yaptığında da oluyomus özellikle son aylar kuzenim bı bacağı topallayarak yuruyodu sinire baskı yaptığından normal doğumuda onermemislerdi.. umarım ciddi bisey değildir bı kontrole gidin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 530 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.

648,897 soru

3,419,240 cevap

4,250,380 yorum

183,415 üye

...