0 oy
66 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
22 haftalik hamileyim bugun detayli ultrasonda plasenta previa marjinal alt segment yerlesimli teshisi konuldu bu durumu yasayan varmi.. birde asagi cok baski hissediyorum devamli tuvalete sıkışmış hissi var bacaklarimi kistiriyorum ozellikle ayaktayken. Doktorum yatacaksin sadece lavabo icin kalkacaksin dedi.. 

3 Cevap

0 oy
(741 puan)
Kanaman olabilir dikkat et hep yat doktru dinle.
-Reklam-
0 oy
(1,003 puan)
Benim de öyledi.hic bi is yapmadan gecrdm hamileligimi.kanamam oldu bi kac kez ama az.sonlara yakn biraz yeri deismiştì plasentanın.ama yine de aşagıya cok yakn oldugu icin normal doguma izin vermediler.şuan 4 aylk oglum.sag saglm kucagna alrsn insAllah endiselerni cok iyi anlyorm 
(13 puan)
Peki sezeryan sirasinda veya sonrasinda cok kanamaniz oldu mu
(1,003 puan)
Benim sezeryanda cok kanamam oldu.aslnda ben kan sulandrcı igne kullanyordm.ameliyyatdan 2 gün önce kesmem gerekti igneyi.ama oglum geceyle apar topar gelmek istedigi icin..o gün de igne vurmusdm.ameliyyat srasnda cok kanamam oldu.plasenta previada kanama normAl dogumda oluyor bildigim kadaryla
(13 puan)
Anladim.. tesekkür ederim
(1,003 puan)
Rica ederim sag saglim gelsn bebis
(13 puan)
Aminnn Allah razı olsun
0 oy
(296 puan)
Bende de previa totalis var. Kontrol altında oldukça ve hep uzanıp dinlendikçe sorun yok. Sezaryen olacak muhtemelen. Geçmeyen ağrı veya kanaman olursa doktora gidersin. Tuvalete sıkışma hissi İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilir. Gidip tahlil yaptırmak lazım. Eğer enfeksiyon veya üşütme kaynaklı değilse bebek büyüğü için olabilir ya da ayakları mesanenin üstündeyse olabilir. Kendini sıkmaman için kontrole gidip uygun ilacı al bence. 
(13 puan)
Bas asagi duruyomus ondan olabilirmi enfeksiyon cikmiyor tahlil verdim ama gecen ay kum gecirmistim.
(296 puan)
Kum döküyorsan normal böyle olması. Bol bol su iç. Soğuk olmasın ama. Sık sık tuvalete çık. Ayaklarını ve belini sıcak tut. Başı aşağıda olunca bilmiyorum ama benim ayakları aşağıda tekme atınca mesaneyi sıkıştırıyor dedi doktorum.
(13 puan)
Tesekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
9 cevap 275 göst.
0 oy
5 cevap 366 göst.

648,238 soru

3,416,928 cevap

4,247,612 yorum

183,238 üye

...