0 oy
102 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
kapalı

Herkese merhaba aranızda yeniyim 2 yıl beklemenin sonunda  hiç beklemediğimiz bianda hamile olduğumu öğrendik 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu şuan 4+1 doktor haftaya görüşelim dedi ama bu haftaya randevu yok bı sonraki haftaya var bende keseyi göremediğimiz için merak ediyorum acaba kese şuan olusmusmudur bide kasik agrilalim oluyor arasıra 3 gün önce gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış beta bakalım dedi haftaya göre değer biraz yüksek ikizde olabilir dedi

image

Gebelik haftası 4+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(1,304 puan)
Yok cnnm daha çok erken kese için sen al iki hafta sonrasına hemde bebisini görürsün cmmm daha iyi olur 
(5 puan)
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan)
Kese ve bebeğin görünür olabilmesi için beta hcg değerinizin 3.000 küsür olması gerekiyor diye biliyorum. Henüz bu değer çok az, kesenin gözükmesi için. Kendiniz hesaplayarak doktora gidebilirsiniz, sağlıklı bir gebelik ise, 2 günde 2 katına çıkabilir, bu değeri gideceğiniz güne kadar çarparak da bulabilirsiniz. 3350yken benim kese ve bebek gözükmüştü. Kasık ağrılarınız, kanama, lekelenme yoksa normal olabiliyor, bebek yerleşiyor ve tutunuyor sonuç olarak. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
(5 puan)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

650,927 soru

3,426,951 cevap

4,259,432 yorum

183,975 üye

...