0 oy
119 göst.
Doğum kategorisinde (195 puan)
Kızlar sabah yatarken akıntı gelir gibi hissettim sonra tuvalete gittiğimde baktım çamaşırım ıslak, akıntı gibi değil sıvı gelmiş baya sonra elimle kontrol ettim su gibi bişey ıslatmış. Kokusu rengi yok, idrar yerinden de gelmiyor. Sonra gidip tekrar uzandım uzanırken yine hissettim akıntı gibi geldiğini bi daha gittim çamaşırımı biraz ıslatmış. Yani böyle sızıntı gibi bi ıslaklık durumu var. İdrar olmadığına eminim. Enfeksiyonum da yok. Ne yapsam bilemedim 

2 Cevap

0 oy
(425 puan)
Kaçıncı hafta dasin 
(425 puan)
İlk doğum mu
(195 puan)
Evet şimdi ebe kontrol etti 3cm açıklık var sancım pek yok doktor hastaneye çağırdı
(425 puan)
Sağlıkla al bebeğini kucağına bana da dua et canım ya bebeklerim sağlıklı olsun .
(195 puan)
Amin inşallah . Ederim tabi ki Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı bebeklerimize sağlıklı kavuşmayı nasip etsin inşallah. Umarım yanlış alarm değildir benim :)
(425 puan)
Üç cm açılma alarm doğru merak etme :))
-Reklam-
0 oy
(730 puan)
Canım çok yüksek ihtimalle suyun geliyor. Acile git amnisure testi yapabilirler ya da ultrasona bakıp anlayadabilirler evde bekleme bence.
(195 puan)
Haklısınız. İlçedeyim bi tane hastane vat ama donanımlı bir hastane değil yine de anlarlar mı acaba
(730 puan)
Anlarlar canım naptin gittin mi
(195 puan)
Geldim yatırdı ama açılmam 1cm miş yanlış ölçmüş ilçedeki ebe. Doktor da sızıntı gibi su olduğu için bu gece gözetimde kal dedi sabah kontrol edip devamına karar verecek. Arada gelip nst takıp gidiyorlar. Biraz sancım var. Enfeksiyon da çıkıyo galiba çatı muayenesi yaparken eldivende. Bilmiyorum ne olacak :( korkuyorum biraz
(730 puan)
Korkma canım bebegini kucagina alacağın anı düşün :)
(195 puan)
Öyle düşünmeye çalışıyorum artık ne yapayım:) çok sağ olun inşallah açılmam olur da kurtuluruz bi avazda dualarınıza talibim :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,077 soru

3,427,485 cevap

4,260,027 yorum

184,020 üye

...