Benim ilk doğumum olacak canım 22.haftadayım şu an hesaplamaya göre nisan başı gibi görünüyor benimde erken gelmezse.Ben cinsiyeti belli olur olmaz elime geçtikçe almaya başladım ihtiyaçlarını.Yavaş yavaş alınca hem streste olmuypsun hemde indirimlerden uygun şeyler bulabiliyosun.
Ek olarak ocaktan sonra zaman gelcek bana kalırsa ne var ne yok ocaktan önce alın malum ekonomi eskisi gibi değil.Erken diyenler son iki yılda çocuk yapmış mı diye sormak lazım.Her geçen gün her şeye zam geliyor ne alınacaksa erkenden almak daha mantıklı.
Son bi ay kala falan kıyafetleri yıkayıp ütüsünü yapıp valize yerleştirmeyi bırakıcam ben.O da kıyafetleri erken yıkayıp tozlanmasın diye.Fakat kafam çok karışık neyden ne kadar alınmalı diye onu da ilerdeki günlerde kapsamlı araştırıp bakıcam.Yaz bebeği olacağı için 6 aya kadar alacaklarım ince olcak