0 oy
325 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
düzenledi

image

Kızlar ben almanyaya yeni yerleştim. Ve henüz sigorta yaptıramadım. Kağıt işleri aşırı uzun sürüyor burda. Ve hamile kaldım. Ama doktora gidemiyorum. Burada sigortanız yoksa hiç bir hastaneye kliniğe gidemiyorsunux muayene olamıyorsunuz. Adet gününne göre hesaplarsak şuan 7+1 deyim. Herşey gayet normaldi zaten hala işlemler için uğraşıypruz. Ama bu akşam 2dir akıntım çok çok açık pembe şekilde geliyor. Dpktora da gidemiyorum. Ne yapabilirim? Nedendir sizce? Düşük tehlikem mi var? Korkuyorum.

Gebelik haftası 7+1

5 Cevap

0 oy
(66 puan)
Canım  normaldir  benimde  ilk haftalarda böyleydi  hatta  8 9 haftaya  kadar  hiç bir şey olmaz  sonra  düzeliyor  bende  yurt dışındayim  sağlık  sigortami  geçen  hafta  yaptılar  ama  hamile olunca  her  poliklinikte  rahatlıkla  muayene  olursjn kadın  dogumda  randevu veriyor  önceliğin var
(76 puan)
Vetmediler işte bayağı 3 haftador uğraştırıyorlar. Şimdi namaza kalktım baktım akıntım bayağı kanlı geldi
(66 puan)
Gerçekten sorun olmuyor  ilk  hafhlar yerlesme  olduğu  için  öyle
-Reklam-
0 oy
(66 puan)
Hatta dokyirada sormuştum  normal  dedi  sadece  kanama  ve  çok  fazla  olamamali
0 oy
(25 puan)
Ayakta kalmamaya özen gösterin, uzanarak ayaklarınızı duvara kaldırarak yatın bence çok hareket, iş yapmayın doktora gidene kadar, ağır kaldırmayın. 
0 oy
(546 puan)
Benimde 12 haftada gelmişti biraz akintim sorun teşkil etmedi doktor dedi rahim ağzında birikken kan. Ama ayni şekilde bazıları düşük yapabiliyor o şekilde yani her kahverengi pempe kırmızı akıntıdan korkmak gerek ve ihmal etmesen iyi olur. Arkadaş yazmış hamileysen bakarlar diye git bir görün hastaneye derim. Herkesin farklı oluyor o yüzden ihmal etme derim. Yani burada kimse bilemez düşük mü değil mi. Inş değildir.
0 oy
(144 puan)
Benim de lekelenmem vardı, hatta yoğun kanama da oldum ,çok şükür bir şey olmadı ama kişiden kişiye ee değişebiliyor, kalp atışı duyulduktan sonra progestan başlanıyor burda.Aytica yatak istirahati veriliyor, ayağa kalkmayın, iş yapmayin , doktora gidene kadar.Bol su için, ayaklarınızı yukarı kaldırıp yatın.

648,231 soru

3,416,897 cevap

4,247,554 yorum

183,238 üye

...