–3 oy
131 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (33 puan)
kapalı
Arkadaşlar sadece ovulasyon günü ilişki yaşayan ve cinsiyeti erkek olan varmi acaba merak ediyorum fikrinize ihtiyacım var yani cinsiyetle Bi alakası varmi bu durumun ?
Kapatılma nedeni: Cinsiyetle ilgili hurafelerinizi sohbet bölümünden sorabilirsiniz

4 Cevap

+3 oy
(1,942 puan)
Bütün bebekler yumurtlama yani ovulasyon döneminde oluşuyor bunu biliyorsunuz değil mi? Sizin anlayacağınız kız da erkek de ovulasyon döneminde oluyor. Geçmiş postlarınıza baktım da cinsiyetle kafayı bozmuşsunuz kusura bakmayın ama şu aşamada bırakın cinsiyeti bebeğinizin sağlığını düşünün. Yerleşme kanamasını bile cinsiyete bağlamışsınız pes! Üstelik daha hamile olduğunuz kesin bile değilmiş cidden pes ya! 
(1,920 puan)
O kadar haklisiniz ki icimi okudunuz resmen tesekkurler
(1,942 puan)
Sizin beyniniz de o kadar güzel çalışıyor ki daha kesinliği olmayan bebeğin cinsiyetinin derdine düşmüşsünüz. İsterse 10 kızım olsun, benim için bacak arasındaki fazlalığın hiçbir önemi yok. Hayırlı evlat olsunlar, sağlıkları da yerinde olsun yeter bana. Çıkın artık şu cahiliye döneminden kalma zihniyetten! Annemler 9 kardeş, 8 kız 1 erkek. Anneannemin cenazesini kızları kaldırdı, oğlu dönüp bakmadı bile. Anlayana ders niteliğinde bir hikaye...
(1,920 puan)
Alkisliyorum. Ayrica burada uslubunuza dikkat edin. Hurafelerinizi kendinize saklayin. Başta saglikli bebek olsun yeter demeniz lazim. Neler var neler. Gorunce insanin ici ciz ediyor. Allah ne nasip ederse ne layik gorurse sukretmemiz lazim. Eski kafa cehalet zihniyetinden uzaklasin biraz !
-Reklam-
0 oy
(1,459 puan)
Ay tabikide hayır ne alaka cinsiyetle ovulasyonun ozaman herkesin çocuğu erkek olur 
0 oy
(4,622 puan)
Ne kadar tuhaf bir soru.. Ovulasyon günü haricinde gebelik olmaz zaten. 
(4,622 puan)
Benim için kız erkek farketmediğinden, bu tür şeylere pek kafa yormuyorum açıkçası.. Allah herkese hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
(1,462 puan)
Tabiki bizde kafa yorduğumuzdan değil ilk çocuğum banada hiçbir şekilde fark etmiyor ama 3 kızı varsa bir kadının gönlünden erkek olmasını istemesi çok doğal bir şeydir veya 3 oğlu varsa kız olsun istemesi çok doğal şeyler bunlar herşeyden önce sağlık tabiki rabbim herkese çocuğunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin herşeyden önce,bunlar sadece ufak tefek heyecan meraklar..
(4,622 puan)
Buna bir lafım yok zaten ama havada uçan kuşu da cinsiyete bağlamak bana saçma geliyor.. Yerleşme kanamasının cinsiyetle bir ilgisi olmadığını bilmek için uzman olmaya gerek yok mesela.. Bilinçli ve mantıklı olmak gerekir..
(1,462 puan)
Evet o konuda bayan biraz garip üstelik hamile olduğu bile kesin değil bazı insanların garip düşünceleri var katılıyorum.
(4,622 puan)
Hayırlısı olsun ne diyelim..
0 oy
(1,462 puan)
düzenledi
Vallahi doğruluk payı nedir bilemem ama geçen Instagram'da bı video çıktı karşıma doçent doktor konuşuyordu bu konuda ovulasyonda,tam yumurtlama günü ilişki olur o gün tutarsa erkekte x kromozomu baskın oluyormuş erkek olma ihtimali yüksekmiş, yumurtlama öncesi tutarsa erkekte y kromozomları baskın oluyormuş bu kez kız ihtimali yüksekmiş. Benim yumurtlama gününde ilişki olmadı kaçırdım hatta korktum bu ay tutmadı diye ama hamileyim yumurtlama öncesi kaldım yani bu açıklamaya göre  benim için cinsiyet hiç fark etmiyor sağlıklı olsun yeter ama doktorun açıklamasına göre kız olma ihtimali yüksek benim bakalım cinsiyet öğrenince görücez.

İlgili bir soru bulunamadı

655,826 soru

3,445,817 cevap

4,280,630 yorum

185,288 üye

...