0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (230 puan)
Kizlar merhaba ben 36-37 haftalik hamileyim hep hastaligi kocam getirir bundan 15 gun oncede cok guclu grip oksuruk getirdi iyilestim.zar zor hastaneye dustum ama zayifligm uzerimde halsizim.falan ve dun kocam yine grip oksuruklu sekilde geldi maske takiyorum az once 37 atesi vardi ben kendimde daha cok halsizlik hiss ediyorum boylee sanki bayilicak gibii kizamikmi bilmiyorum ama ya olursa diye dusuncesi beni mahv ediyor yaa napicam bagisikligi zayif olani tutuyor bende hamileyim.bagisikligim o kadar zayifki doktor bilr.şaşkin yani ayak.uste bile duramaz oldum yemegim 5 dak gecikince bayilicak gibi oluyorum.. neyse acaba kizamik.olurmu Burda azerbaycanda epey yayildi her kes tutuyor cok korkuyorum..
Gebelik haftası 36-37

4 Cevap

0 oy
(418 puan)
Nece yani bakıda qızılca yayılıb 
(230 puan)
Yayilmagda sozdu? Mende inansanki basim yere deyirr halsizligdan bas herlenmesnden bilmremm ne edim analiz vermşdm bu gun ki dogusa az qalibda qan asagi ne bilmm vallahh cox asagi deyil ama lap birteherem qanmda infeksiya falan..
(418 puan)
Canım sen ağır krip kecirdirsen tecili yardıma get sistem vurdur
(230 puan)
Sabah onszda hekime gedecem deyecem iyne yazsn c vit falan
(418 puan)
Elbetdeki amma sistem vurdurmayıda unutma
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Allah komey olsun.ehtiyyatli ol dehset yayilib
(230 puan)
Amin cox sagol
0 oy
(119 puan)
Salam. Mende veziyyet hazirda eynen sizinki kimidi. Heyat yoldasim qizilca olub. Duzdu mende elametleri yoxdur. Sizde hazirda durum necedir? Bebisiniz necedir? Men sabah emeliyyata girecem deye narahatam.
0 oy
(665 puan)
Bebekken kızamık aşısı olmadın mı tatlım bizde bebekken aşı olunur çocukken kızamık bir kere geçirilir bir daha geçirilmez tabi bizdeki kızamık sizdeki kızamıkla aynımıdır bilemem sizin dili biraz anlasakta değişik kelimede çok kızamık dediğin hastalık bizde kırmızı kırmızı benekler dökmene sebep olur su çiçeği gibi ama o farklı hsmilelikte bağışıklığın bebeğe zarar vermesin bebeği tehdit olarak algılamasın diye düşer ondan en küçük hastalıkta yataklık oluruz 

İlgili sorular

649,323 soru

3,420,811 cevap

4,252,433 yorum

183,520 üye

...