0 oy
295 göst.
Doğum kategorisinde (331 puan)

Selam kızlar.

Adana da yasayan ve şehir hastanesinde doğum yapacak olan arkadaşlar. Kesinlikle önermiorum. Hastane cok sistemsiz. Tek kisilik odalarda 2 hamile kadın yatiriorlar ve biri koltukta kalior. Hijyen sıfır. Hastane full dolu. Insanlar üst üste kalior ve enfeksiyon kapmaniz büyük olasılık. Mecburen burda sezaryen oldum. 

Simdi deneyimli sezaryen yaptirmis annelere sesleniorum. Allah aşkına bu nasıl bir ağrıdır. Kalkamiorum yürüyemiorum ikiye bölünmüşüm sanki önereceginiz bisi varmı ?

Ve sütüm gelmior. 4 defa cocugun agzina verdim fakat yok. Sagmaya calistik yine yok. Mecbur mama verdik. Yine bana önereceginiz bisi varmi. Allah rizası icin cok agrım var elim kolum titriyor.

Allah hepimizin yardimcisi olsun

Gebelik haftası 39

1 cevap

0 oy
(1,294 puan)

Canim ilk birkac gun ozellikle ilk gun cok zor oluyor ayağa kalkmak. Bana ne kadar yürürsen o kadar cabuk iyileşir dikislerin demislerdi. Hakikaten de öyle oldu. Bir de bol su iç.

Süt konusunda da sakin stres yapma. Yanimda yatan kadin dus aldıktan sonra sütünün arttığını soylemisti bunu deneyebilirsin. Dus altında tarakla tarar gibi yapmak kanalları acar diye duymustum. Bir de bebeğinin yüzüne bak dokun...bende çok etkili olmustu. O duygular nasilsa sütler akiveriyorsu.hem gecmis olsun hem gözün aydın olsun

(331 puan)
Saol cok tesekkur ederim
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

656,401 soru

3,448,223 cevap

4,283,685 yorum

185,430 üye

...