0 oy
154 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (74 puan)
Benim sorum tetenoz aşısı ile ilgili doktorum bana üçlü asi yaptı 30 haftamdamıydım 34 haftamdamıydım hatırlamıyorum ama bir kez yaptı ve üçlü karma aşı dedi tetnoz difteri boğmaca yapsam iyi olur tavsiye ediyorum dedi. Benim merak ettiğim 38 haftamda  doktorum kliniği var amelyat felan yapmiyo kontrol ediyordu sadece başka bir hastane de sezeryan ameliyatım var. İşin tetenoz kısmına taktım ben normalde iki toz vurulurmuş bu bana üçlü yaptı daha bişi demedi zaten muayeneyede çağırmıyor. Şaşırdım kaldım ne yapayım ben bilemedim. Konuşsam sanki herşeyi kılıfına uyduruyormus bı hissiyatı veriyor. Sizler kaç doz oldunuz ne zaman bana yeter mi bu. ?
Gebelik haftası 36+3

2 Cevap

0 oy
(77 puan)
Benimde ilk gebeliğim geç kalmıştım ilk doza bır ay arayla iki doz vuruluyo ama ben içeriğini arastrmak neden vuruldgu acisndan doktorla konuştuğumda hiç vurmayip doğum yaptrdiklarim oldu yaptrsaniz güzel olur tabiki ama olmamasından da korkma demişti basjndan beli doktorumu bu açıdan çok seviyorum haplara ilaçlara bağımlı etmek yerine herzaman bitkisel ürünler ustnden konuştu oyuzdn sözüne güvenim var bı tane doz beş yıl süreli olduğundan korkma canım yeterlidir inşallah 
(74 puan)
Doz tek bir iğne değil mi normalde bana karma yapmış hatta sonraki muayene gittiğimde sekreteri bana grip aşısı olmuş diye not almış bana diyo sen asi olmamissin itiraz ettim son anda anladı güvenemiyorum o yüzden.
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Merhaba, aynı aşıyı bende oldum 28. haftamda. Aşıyı özel olarak aldım, sağlık ocağındaki hemşire bu neymiş bilmiyorum demişti. Bende aşıyı olmadan prospektusu okumuştum, tedirgindim içeriğindeki boğmacadan dolayı. Koruyormuş özellikle üstüne basa basa sordum, bunun tek dozu yeterli dedi doktorum. Adaceldi aşının adı.
(53 puan)
İlk doz beş aylıkken yapılıyor sonra bir ay sonra yeniden istiyorlar aşı için iki doz oluyor toplam
(57 puan)
Sizin bahsettiğiniz tetanoz aşısı için geçerli. Soruyu soran arkadaş karma aşı yaptırmış, onun tek dozu yeterli oluyor
(53 puan)
Tamam o da tetenoz aşısı demiş başlık da o yönde ya

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 270 göst.
0 oy
2 cevap 292 göst.
17 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aliye Ergin (55 puan) sordu
0 oy
1 cevap 174 göst.
15 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sfsf (24 puan) sordu
0 oy
9 cevap 644 göst.

649,421 soru

3,421,210 cevap

4,252,884 yorum

183,542 üye

...