0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
Merhaba kizlar,kordon kanın saklatan  veya saklamayı düşünen olsun mu?? Ankara icinde kordon kanı için  anlastiginiz kurum  var mi?

2 Cevap

0 oy
(5,660 puan)

İlk hamilelik mi:))) böyle antin kuntin seyleri okuyup okuyup ilk hamilelik olanlar heves ediyor da turkiyede zannetmiyorum ki bu tarz seylere dikkat edilsin.  

(23 puan)
Bence antin kentin değil canım  , bazı hastalıklarda kök hücreye ihtiyaç oluyor bu da kordon kanında mevcut.hic duydunuz mu bilmiyorum ama çocukta kanser lösemi teşhis konulduğunda kordon kanı ile tedavi mümkün, eğer kordon kanınız yoksa 2.cocuk isteniyor kordon kanı alınıp tedavi için.cevremde bir kişinin çocuğuna lösemi teşhisi konuldu 3 yaşında ve tedavi için kordon kanı gerekli bu sebepten kadının hamile kalması isteniyor.
(5,660 puan)
Biliyorum okudum bende  o tarz seyler. Diş te ayni sekilde uygun sekilde saklanan sut dislerinden de yapiliyor kok hicre tedavisi. Ancak dedigim gibi turkiyede bu tarz seyler uygulanacagini pek zannetmiyorm. Devlette zaten insani sartlarda dogum olmuyormus  azarin bini bin oara  normal dogum yapana sanci cekene bagirma diye kizanlar vs narin narin al buda senin plesentan deyip saklama kosullarina dikkat edip  vermezler bile ayni odada uc bes kisi sanci cekip doguruyormus bilmiyorum dogrumu. Ozel hastanede belki hi nebze doktor ile anlasirsan.
(23 puan)
Dogum sırasında göbek kesilmeden alınan bir işlem.ve size al diye direk verilen bir şey değil.yassm bankasi ile anlaşma yapıyorsunuz o gerekli saklama kutusu gibi ekipmanları doktora veriyor ve dr doğumda kani alip uygun kaba koyup teslim ediyor.tabi bu süreçten sonra kan gerekli analiz yapılıyor saklamaya uygunsa saklanıyor.artik Turkiye de bu işlemleri yapan yerler oldukça yaygın.bana da bunu devlet hastanesinde kontrole gittiğim doktor kordon kanı hakkında bilgi verdi.
(368 puan)
Antin kuntin değil lösemi de kardeşin kordon kani ile tedavi ediliyor var bunun için yerler bulunduğun ilde varsa yap yoksa izmir ve ankarada özel klinik ler var komşum ilk çocuğunun hayatı için ikinci çocuk yaptı onun kordon kani ile şuan çok iyi yaniiii antin kuntin degil emekli ol artık casperiye :)))
(23 puan)
Ankarada bildiğiniz klinik var mi? Ben de bu konu ile ilgili klinik araştırıyorum
-Reklam-
0 oy
(483 puan)
 Ne için anlmdm bu dedginiz ilk defa duyyorum
(23 puan)
Bazı hastalıkların tedavisi için kök hücre  gerekli buda kordon kanında bulunduğu için ve dokuların uyuşması lazım. Eğer kordon kanınız varsa bu sorun ortadan kalkar.ama yoksa tedavi mümkün olmuyor yada aynı organ bağışı gibi doku ile uyumlu kök hücre aramak zorunda kalınıyor bu da oldukça zor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 315 göst.
18 Ekim 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde PilatesTopu (510 puan) sordu
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.

649,235 soru

3,420,455 cevap

4,251,943 yorum

183,494 üye

...