0 oy
421 göst.
Doğum kategorisinde (24 puan)
Merhaba 27 haftalık oldu bebeğim mart bebeği olacak sızce ne zaman hazır etmem lazım ve ne koymam lazım ikinci hamılelıgım ilk kızımda hıc bırsey goturmemıstım ve pek tecrübe li degilim
Gebelik haftası 27

7 Cevap

0 oy
(62 puan)
Ben şuan 37+5 günlük hamileyim yıkayıp ütüledim ama çantaya koymadım havasız kalır DİE. Bi iki güne kadar koycam inşallah  bebek için 10lu hastane çıkışı sonrasında giymesi için 5li hastane çıkışı 2 tane alt üst takım koydum. 15 kadar bez ıslak mendil Bi kaç çorap ağız mendili bere koydum. Ne olur ne olmaz DİE göğüs pompası koydum. kendim içinde 2 tane pijama takımı iç çamaşır emzirme sütyeni atlet çorap havlu terlik depend koydum. çıkış yaparken de gitmek için eşofman ve üst aldım. 
(24 puan)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için bende saydıklarınızın çoğunu aldım ama 1 gün tek hastanede kalcam normal doğum benım ve küçük valız aldım inşallah sağ salim bebeklerimizi alıp donerıZ
(62 puan)
amin canm Allah can sağlığı versin gerisi hallolur.
-Reklam-
0 oy
(573 puan)
Bebeğe 2 takım hastane çıkışı. 1 tane zıbın, bere, çorap, ağız mendili, eldiven koymuştum ekstradan. 2 penye battaniye, 1 kalın battaniye. Islak mendil, 10 adet bez, pişik kremi, alt açma bezi. Biberon ve emzik (isteğe bağlı ben kullanmadım.) Puset, puset örtüsü.

Kendime 2 takım lohusa gecelik takımı, deepend külot veya büyük boy ped, 2 adet büyük boy külot, 2 adet çorap, 2 adet sütyen, atlet, terlik, makyaj ürünleri ve için rahat etmiyorsa nevresim takımı goturebilirsin.

Ben bir gece kaldım normal doğum yaptım üstüm çok battı benim keşke 3 takım alsaydım dedim. Bebeğe de iki takım koydum ama hiç kirletmedi ertesi gün eve geldik zaten. Ama bazı bebekler kirletiyormuş 3 takım bile koyan var. Ben 32 ci haftada hazırladım çünkü bazen erken doğum olabiliyor o haftalarda doğum da 37 de bir anda olduğu için eşim hemen evi gelip aldı hazır olduğu için iyi oldu.
(24 puan)
Çok teşekkür ederim bende artık 32 haftada hazır ederım sağol un güzel yorumunuz için
0 oy
(546 puan)
Hazirla şimdiden ben 28 de hazırlamıştım ufak tefek eksikelrim vardi 30 felan oldum ama çok ağırlaştım isteksizlikler başladı sıcaklamalar terlemeler göbek catlaklari vs vs bende 30 olmadan yap sonra çok zor oluyor. Bende öyle oldu hem ağrılarım uykusuzlularim istahim bile kapandı. 
(24 puan)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
0 oy
(183 puan)
Sağlıcakla  kucağına al öncelikle inşallah. Canım

Ben 35 de hazırladım  37w5 suyum  geldi gece acil sezeryana  alındım ikinci doğumda. 1 inciyi de aynı 35 de hazırladım 41. Haftada normal olmayınca acil sezeryana alınmıştım. Hazırlıklı olmada fayda var ben arada bi çıkarım havalandiriyordum ama  tam havalandirdigim gün gece oldu doğum 
(24 puan)
Bende ıkı hafta sonra hazırlayacam artık çok sagolun
0 oy
(295 puan)
düzenledi
Bizde 26+3 haftaliğız Mart 16 dedi doktor ama ben daha erken diye düşünüyorum ve benimde normal doğum ben daha öncekilere de kendime pijama takımı çorap  göğüs pompası koymuştum bebek için ise iki tane hastane çıkışı ağız mendili bez ıslak mendil küçük biberon ne olur ne olmaz diye birde peluş peluş battaniye koymustum 
(24 puan)
Teşekkür ederim çok sağolun
(295 puan)
Sende sağol canım
0 oy
(22 puan)
27 haftaya giricem bende yarın. Erken doğum riskim olduğu için her şeyi yıkayıp ütüleyip çamaşır sepetine koydum. Bir şey olursa alıp olduğu gibi bavula atıp hastaneye gidicem. Bebeğe 3 takım aldım. Birini ameliyathaneye vericek ilk giyeceği takım olacak. Onun dışında kaç gün kalacağımı bilmediğim için 2 takım daha aldım. Kendime 2 pijama bir gecelik aldım. Terlik, bebeğe çorap, kendime 2 çorap aldım, bebek bezi 10 tane koydum ne olur ne olmaz ilk kakası çok sıvı oluyormuş ve çok sızıntı yapabilir. Altını silmek için ıslak mendil önermediler bana. Pamuğu ıslatıp silmek daha iyiymiş o yüzden 1 paket pamuk koydum. Daha eksiklerim var hallediyorum yavaş yavaş. Daha sonraya bırakmak istemedim. İyice ağırlaşınca zor olacak. 
(24 puan)
Çok sağolun hepiniz çok yardımcı oldunuz teşekkür
0 oy
(889 puan)
35 de valizin fermuarını kapadım. 35+1 de suyum geldi doğum oldu
(24 puan)
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

649,288 soru

3,420,646 cevap

4,252,267 yorum

183,509 üye

...