0 oy
101 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (37 puan)
Merhaba birkaç gün önce kasık ağrısı şikayetiyle doktoruma gitmistim idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ama sadece lökosit değeri yuksekti ve bakteri yoktu. Munurol şase verdi iki gün iyiydim. Dün tekrar kasık ağrısı ve idrarda yanma oldu bugun tekrar idrar testi verdim ve lökosit değeri artmış ayrıca bakteri 155 yazıyordu. Doktorum izinli bugün ulaşamadım ama korktum da ağrım devam ediyor ateşim vs yok. Başınıza gelen oldu mu? Bu değer çok mu yüksek? Teşekkürler.

2 Cevap

0 oy
(611 puan)
Ben bakteri degerinde binleri gordum dogumuma yakin 1 ay boyunca.cok sukur kizimi saglikla kucagima aldim ama enfeksiyon ihmale gelmiyor tedavi olunsa daha iyi. Sase enfeksiyonu gecirmeyince bana enfeksiyon icin hap vermislerdi. muhakkak doktorunuzun izni bitince gorunun. Gecmis olsun
(37 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de kültür testi de yaptırdım o da birkaç güne çıkar ama bu değeri görünce şok oldum. Yarın geliyor doktorum o zamana kadar bir sorun olmaz sanırım bu değerle. Teşekkürler tekrar.
(611 puan)
Ne demek rica ederim.yarin gorunursunuz iciniz de rahat eder.tekrardan gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(2,093 puan)
Benimde 21 haftalık idrar da enfeksiyon çıktı hatta doktorum bu ne idrar yolların iltihap dolu dedi, antibiyotik başladım, kültür çıktı onu gösterene kadar kültürde de bakteri üredi, antibiyotiğe de duyarlı çıktı başka anitbiyotiğe başladım. Doktoruma bu hafta sonu gittim yoktu, diğer hafta sonuna kaldı.. ihmale gelmiyor, doktorum erken doğum, düşük olur dedi.
(37 puan)
Evet ben de ondan korkuyorum zaten erken doğum riskim var serklajliyim. Evde istirahat halindeyim.bu da olunca ve gecmeyip artınca huzursuz oldum. Benim ara ara lökosit zaten yükseliyordu gebelik boyunca ama bakteri bu kadar yukselmemisti hiç. İnşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz. Size de geçmiş olsun.

651,497 soru

3,429,282 cevap

4,261,810 yorum

184,135 üye

...