0 oy
100 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (65 puan)
İyi akşamlar benim 10 aylık kızım var ve şuan 8 haftalık yine hamileyim 3.srzeryanim olucak ve riksli dikislerde açılma falan olur aldır dediler.aldirmayi düşündüm aynı anda yetisememekten korkuyorum ama sonuçta Rabbimin emaneti  benim gibi olup sağlıkla doğum yapan var mi 
Gebelik haftası 8

2 Cevap

0 oy
(4,566 puan)
Şu aldır diyen insanlara o kadar sinir oluyorum ki.. Öldürülmesini istedikleri varlık bir insan ya bir can ne kadar rahat tavsiyede bulunuyorlar.. Onlar aldır der, aldırınca da geçmiş olsun diyerek ertesi gün unuturlar olayı ama bir anne olarak o pişmanlık ve vicdan azabını bir ömür boyu siz çekersiniz.. Keşke korunmak için etkili yöntemler seçseydiniz ama olmuş artık, Allah her anlamda kolaylığını verecek ve size yardım edecektir.. Karnınızdaki de sizin evladınız bunu unutmayın ve o minik kalbi durdurmayı düşünmeyin lütfen.. 
(272 puan)
Aynen katılıyorum. Allah vermişse bir hayrı var, bebeğinizi aldırmayın bu bir cinayet olur.
(65 puan)
Doğumdan sonra spiral olduğu halde malesef.diger doğumum  enkazda başladı kuvezde kaldıgi
için bundan da ister istemez korkuyorum dikişte açılma olur falan diyenler yuzunden
(4,566 puan)
Etrafın lafına sözüne kulaklarını tıka bence, bu senin evladın. Evladınla arana elalemin girmesine izin verme. Karnın doğuma yakın haftalarda zorlar belki ama dikişte açılma olursa da erken alırlar bebeğini, illa 38-39. haftaya kadar bekletmezler. İçini rahat tut ve aldırmak gibi şeyler düşünme bence canım.
(272 puan)
Ne olacağını yalnızca Allah cc bilir, olması gereken zaten olacaktır ama olaylara nasıl müdahale ettiğimizle ilgili Allah cc bizden hesap soracak. Belki her şey yolunda gidecek belki de bebeğiniz küvezde kalacak biz bilemeyiz o yorum yapanlar da bilemez o yüzden insanlara değil Allaha cc bırakın sonucu. Ne olursa en güzeli olacak buna inanın ve tevekkül edin.
-Reklam-
0 oy
(230 puan)
8 aylık bebeğim var vee 7 haftalık gebeyim dikişler hematom olmuş ona rağmen  asla aldırmam diyenlere de cevabımı direk veririm bunu veren Allah sonuçta onu aldırdık diyelim sağ olana bir şey olsa Allah korusun o zaman ne yapacağız bence kalp atışı olsun olmasın o bir can sonuçta ve asla düşünmeyin hepsine yenersiniz merak etmeyin belki yorulursunuz uykusuz kalırsınız ama hayırlısı ile gelir onun rızkı vardırdiye düşünün benimde olmaz olmaz imkansız dediğim anda öğrendim ve kendimden emindim o kadar kekik çayı papatya rezene çayı içtim bilmiyordum çünkü ypksa asla içmezidm ve ona rağmen tutunmuş ve sağlıkla gelmesini bekliyorum hepsi ayrı heyecan sonuçta ve bincerle tüp bebek tedavisi olan bu mutluluğu bekleyen anne babalar var o yüzden aldırmayın ve siz her şwyin üstesinden geleceğinizi düşünün Rabbım hayırlısını sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
23 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde aynur05 (7 puan) sordu
0 oy
2 cevap 160 göst.
1 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Sibelcaner (46 puan) sordu
0 oy
1 cevap 515 göst.

649,440 soru

3,421,362 cevap

4,252,986 yorum

183,557 üye

...