0 oy
181 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (101 puan)
Merak ediyorum da ilişki olalı 7 gün oldu adetede 13 gün var illa adetimi beklemek gerek merak ediyorum da ilişkiden 7 gün sonra testte çıkar mi

10 Cevap

0 oy
(1,545 puan)
Erken gebelik testiyle çıkabilir.
(1,545 puan)
Ya sizin çıkmadı diye hemen niye çıkmaz diye etiket yapıştırıyorsunuz ki? Ben erken gebelik testiyle adetime 17 gün varken öğrendim ki yorumumda da çıkabilir yazdım ( yani ihtimal dedim ) net çıkar demedim çünkü bazen çıkmayadabilir. Hanımefendi çok merak etmiş bi baksın yani.
(6,101 puan)
17 gün kala mı :))) Biyolojik olarak mümkün değil ama siz bilirsiniz. Kimseyi yanlış motive etmemek gerek, 17 gün iddialı. İnanmıyorum kusura bakmayın.
(1,545 puan)
İnanıp inanmamak tabikide size kalmış, burda yalan atıpta elime geçecek hiçbirşey yok. Adet başlangıç gününden itibaren tam 8. Günü erken gebelik testiyle pozitifi gördüm ve ertesi gün kan verdiğimde değerim 189 civarı bişey çıkmıştı.
(6,101 puan)
Canım sen önceki aydan geç döllenme ile gebe kalmışsın. Erken gebelik testi yaptığın firmaya arasan desen 17 gün önce öğrendim diye onlar da inanmaz. Hesabın yanlış, o yüzden diyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin diye. Döllenme dediğimiz olay zaten 3-4 gün sürüyor sen hemen nasıl çift çizgi göreceksin. Mümkün değil.
(1,253 puan)
Polistik över veya farklı adet düzensizliği yapacak rahatsızlığınız varsa adet bitiminde hemen yumurtlama görmüş olabilirsiniz ama normal şartlarda bu pek mümkün değil eğer adet bitimi ertesi günü hamile kaldıysanız 17 gün kala belki bir ihtimal çıkabilir yine  çok çok düşük bir ihtimal çünkü öyle de olursa 8 gün geçmiş oluyor ilişkinin üzerinden normalde en az 10_12  gün geçmeden teste çıkma ihtimali çok düşük
-Reklam-
0 oy
(2,077 puan)
Erken gebelik testi ile de çıkmaz, adet gününüzü bekleyin. Erken gebelik 7 gün kalana kadar doğru sonuç veriyor.
0 oy
(333 puan)
En az 12 gunde hormon kana ve ardindan idrar geciyo acele etmeyin derim
0 oy
(192 puan)
İlişkiden sonra zaten kafadan bir 10 gün kadar döllenme ve hormon salgılanma süresi var. Testlerin tespit edebileceği kadar yükselmesi lazım hormon seviyenizin. Yoksa gözükmez. Ben erken gebelik testiyle adetten önce öğrenmiştim ama 7 gün kısa bir süre diye düşünüyorum. 
0 oy
(187 puan)
Adetten 6gun sonra felan test yaparsan kesin sonuç alırsın diğer türlü hamile bile olsan çıkmaz hayal kırıklığı yaşarsın . 
0 oy
(5,660 puan)
Ciksa bile belki kimyasal gebelik. Yani test pizitif algiliyor hormon hcg artmis 5 in uzerinde  ama adet gunu gelince laps diye soka ugrarsin aaa adet oldum bidaha hcg olctuurusun azalmis. Niye cunku sabredeneyip test yaltgin icin uzulursun..  Hamile degilmisim yaaa moduna girer uzulursun bos yere umutlanmis olursun. Test yapmassan adete kadar kimyasal gebelik bile olsa farkina varmadan adet gunun gelince adet olursun ve gereksiz yere uzulmessin. Bi sonraki pozutf gordugunde yana yakila gecen ay kimyasal gecirdim ah vah korkuyorum cart curt panik olmassin.  İzeltle adet gecince yapmak en iyisi ki tum diktorlar bu sekilde en dogrusu oldugunu soyler
0 oy
(6,101 puan)
Döllenme 3-4 gün süren bir olay ne ara çıksın :) Bi müsaade edin vücudunuza da gebelik hormonlarına çalışsın ;)
0 oy
(59 puan)
Ben adetim 1 gün geçti erken gebelik yaptım çıkmıştı diğerinde çok belli olmuyo
0 oy
(59 puan)

Ben adetim 1 gün geçti erken gebelik yaptım çıkmıştı diğerinde çok belli olmuyor 


0 oy
(605 puan)
İlk oğlumda 2 haftalık gebelikmis di ne kanda ne idrarda çıkmadı sonra ben adet oldum yoktur sandım meğersem.ustune görmüşüm öğrendiğimde 4 5 haftalıkdım ikincisinde de adet gecikmesi oldu fakat gene üstüne görmüşüm diğer ay öğrendiğimde 5 aylıktı 

649,387 soru

3,421,081 cevap

4,252,742 yorum

183,531 üye

...