0 oy
146 göst.
Doğum kategorisinde (43 puan)
kapalı
Hanımlar dün gece düzenli sancı ile hastaneye geldim, 3 cm açıklığım da oluşmuştu suni sancı da verdiler, suyumu patlattılar, sonra açılmam 10 cm olmasına rağmen bebeğim çıkamadı, vajinanın dışı çok sertmiş o yüzden esnemiyordu, bebeğimin başı görünüyordu ama çıkmıyordu ne kadar ıkınsam da. O kadar suni sancı ıkınma derken bende de güç kalmadı artık, ama bebeğimin hayatının tehlikede olduğunu duyunca bir güç geldi son bir kez ıkındım ve iki ebe karnımın üst kısmından baskı yaptılar bebeğim geldi ama nefes almıyordu, sonra suni teneffüs falan yapıldı ağlamaya başladı çok şükür. Şuan yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısı vardı, çok korktum kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu. Bana bir sürü dikiş atıldı, çünkü makasla vajinamın dış kısmını kesti hoca. Gerçekten çok kötü bir doğum süreci geçirdim kızlar, çatım ve açılmam çok iyi olduğu için hiç sezeryan düşünmedik, ama doktorda şimdi sezeryana alırsam seni bebeğin için iyi olmaz dedi. Daha önce hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım, vajinan çok sert dedi açılmıyor çocuk çıksın, daha önce bununla karşılaşan oldu mu merak ettim hanımlar?
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Bu kısım gebelere aittir  Sol üst köşeden bebek bakımı kısmında soru sorabilirsiniz.

2 Cevap

0 oy
(762 puan)
Çok geçmiş olsun canım. Peki bebeğin oksijensiz kalmış mı doktor herhangi birşey söyledi mi bununla ilgili? Çünkü beyni hasar alıyor oksijensiz kaldığında..
(43 puan)
Yok doktor sadece solunum yetersizliğinden dolayı biraz yoğun bakımda kalacak dedi, yarın tekrar muayene edecek ona göre bir şey diyecek, dua edin lütfen bebeğim iyi olsun.
(762 puan)
Rabbim şifasını versin kuzum. Anlattığınız gibi abimin eşide zor bi normal doğum yapmıştı. Bebek doğduğunda ağlamadı.. Sonra ağladı. Şuanda %90 engelli.
-Reklam-
0 oy
(932 puan)
Aynı sorunu bende yaşadım ama o kadar beklemeden karnıma bastırıp müdahele ettiler bebeğin kalp atışlarını sürekli dinlediler ben ıkınırken değişmeye başladığı anda bastırıp çıkardılar 
(43 puan)
Benim kaç defa denediler çocuk gelmiyordu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 399 göst.
0 oy
2 cevap 587 göst.
0 oy
3 cevap 384 göst.
0 oy
16 cevap 1,764 göst.

648,296 soru

3,417,163 cevap

4,247,900 yorum

183,261 üye

...