0 oy
71 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (44 puan)
Selam kızlar yarın şeker testi var aç mı olmam gerekiyor? Ne yapılıyor tam olarak ve ne kadar sürüyor toplam ? 

2 Cevap

0 oy
(87 puan)
evet aç olmanız gerekiyor. Ben devlet hastanesinde yaptırdım. ilk açken kan aliyor. sonra sana sodaya benzer bi icecek veriyor. içiyorsun. içtikten 1 saat sonra kan veriyorsun. kan verdikten bir saat sonra tekrar kan veriyorsun. uç tüp toplam. üç tüpü de verirken yemek veya su içmek yok. ilk tüp açlik kan şekeri. 90 altı olmalı. ikinci tüp tokluk şekeri 140 alti olmalı. üçüncü tüp 120 alti olmasi gerek. tek biri bile düzensiz olsa diyabet hastasisin diyor. ilk bi hafta evde parmaktan bakarak şeker takibi veriyor. sonuclara göre endokrin insulun veya diyet öneriyor. benimde tokluk şekerim yüksek çıkti. aşiri seker cikolata yiyordum gebelikten dolayi. o kdar zorlaniyorum ki canim cekiyor yiyemiyorum :))) umarım düzenli çıkar seninki..
(87 puan)
evet gece 11 den sonra bi şey yeme canim. ben şeker yükleme testini erken yaptırdim. çunku açliga dayanamiyorum diye.  kan verene kadar açsiniž. ilk kan verdikten sonra da uç saat açsınız. su da yok. hic bi sey yok. içegi çok kişi tadini begenmiyor ama ben sevdim . limonlu soda gbi aynı.
(44 puan)
Kaç gramlık bu
(87 puan)
75 di benim ki.
(44 puan)
Tamam ozaman benim şekeri  yok sanırım  ilk tokluk tüp 124 cıktı birazdan 2 olacak bakalım ama ilk aclık ne kadar dı bilmiyorım
(87 puan)
e nabizdan kontrol et canim.  şukur yok senin .
-Reklam-
0 oy
(11,319 puan)
Aç olacaksın canım. Aç karnına kan vereceksin, verilen içeceği içeceksin 1 saat sonra tekrar kan vereceksin, bazı doktorlar 2.saatte de kan isteyebiliyor. Öyle olursa bu süre zarfında hiçbir şey yemeyeceksin. Ola ki kustun, bunu bildir. 

İlgili bir soru bulunamadı

652,637 soru

3,433,794 cevap

4,266,964 yorum

184,444 üye

...