0 oy
113 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (62 puan)
Merhabalar, Ankarada  özel veya devlet hangi hastaneye gidiyorunuz. Bu özel dönemde güzel muamele görmek istiyorum. Malesef devlettekilerin bir kısmı sıkıntılı. 
Gebelik haftası 6

5 Cevap

0 oy
(199 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Direkt bizzat deneyimle doktor önereyim sana kliniği var hastane ile anlaşmalı. Yani doktorla anlaşıp paket almanız halinde hastane işi de hallediliyor. Hüseyin Pehlivan. Memnun olacağınızdan eminim 
(62 puan)
Çok teşekkür ederim arastirayim.
(199 puan)
Mutlaka gidip yüzyüze görüşün derim. Kardeşimde ona gidiyor çok çok memnun
-Reklam-
0 oy
(3,684 puan)
A life Etimesgut hastanesine gidiyorum ilk doğumda da orada takipliydim memnunum 
0 oy
(16 puan)
Merhaba ben Bilkent şehir Hastanesi'ne gidiyordum. Hepsi asistan 20 li yaşlarda doğru düzgün bilgi verilmediginden dolayı devleti bıraktım. Enfeksiyonum varmış idrarda gorunuyormus fakat hastane bana herşeyin mükemmel olduğunu söyledi. Enfeksiyon muhabbetini sağlık ocağındaki doktorum söyledi. Hastaneye git aşırı derecede enfeksiyonun var dedi. Tüp bebek gebeliği olduğu için eşimle riske atmak istemedik ve özelden doğum paketi aldik. 

Söğütözü mecana hastanesi den aldım doğum paketini doktorum da tüp bebek ve riskli gebelik uzmanı çokta memnunum aşırı derecede güler yüzlü kahkasi her yeri inletiyor, tavsiye ediyorum . .

Doktorun adı Ayşe kırbaş Instagram'dan profiline bakabilir Google dan arastirabilirsiniz. Zekai Tahir Burak hastanesinden gelme bir doktor . .

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle  .  .
(16 puan)
Duzeltme :  Medicana hastanesi
0 oy
(760 puan)
Batıkent Medical Park tavsiye ederim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 
0 oy
(1 puan)
Eğer Etimesgut, Sincan, Eryaman taraflarındaysanız veya gelme durumunuz var ise kesinlikle Hüseyin Pehlivan hocamızı öneririm. Optimum'un orada özel muayenehanesi var doğumları da Sincan Koru Hastanesi veya A Life Hastanesi'nde yaptırıyor seçme hakkını size bırakıyor. Ben 34. haftaya girdim bugün, ikizlere hamileyim Sincan Koru Hastanesi'nde doğum yapacağım, A Life Hastanesi ile ilgili çok iç açıcı şeyler duymadım maalesef. Doktorumdan çok çok memnunum :)
(3,684 puan)
Biraz şans işi bence ben de a life gidiyorum gayet memnunum. Arkadaşım Hüseyin hocaya gitmişti koruda doğum yaptı 2.5 yıl önce özellikle koru devlet hastanesi gibi geldi bana şimdi nasıl bilmiyorum ama.. sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz :)
(1 puan)
Kesinlikle şans işidir tabii :) 4 ay önce akrabamın eşi ve 1 buçuk hafta önce de çok yakın arkadaşım A Life'de yaptı doğumunu yani ikisinde de odaların pisliğinden içeri girilmiyordu resmen :( Hani kendim görmesem karalıyorlar derim ama kendim de gördüm maalesef. Umarım sizin ve diğer arkadaşlarımızın da doğumları tertemiz ve çok rahat geçip gider, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :)
(3,684 puan)
Aminn inşallah

İlgili sorular

651,771 soru

3,430,298 cevap

4,262,941 yorum

184,215 üye

...